Sledujte aprílový Fight Club #470 o Mount & Blade II: Bannerlord, který vás zaručeně nepobaví
zdroj: Vlastní foto autora

Sledujte aprílový Fight Club #470 o Mount & Blade II: Bannerlord, který vás zaručeně nepobaví

1. 4. 2020 15:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Dnes máme 1. dubna, což je mezinárodně uznávaný den všech vtipálků, šprýmařů a kujónů. My jsme se rozhodli, že vzhledem k nadále probíhajícím karanténním opatřením budeme tuto příležitost ignorovat. Když nemůžete kolegům položit připínáček na židli v redakci osobně, nemá to smysl. Čeká vás tedy stoprocentně seriózní a vážný Fight Club, podcast, kde se nikdo nebude smát. Nikomu a ničemu.

Vysoce erudované debaty o předběžném přístupu nejočekávanějšího simulátoru středověku Mount & Blade II: Bannerlord se bude účastnit redakční dějepisný šprt Vašek, historik ve výslužbě Aleš, moderátorka Bětka a taky Jirka, který toho o novém Mount & Blade sice tolik neví, zato měl konečně na hlavě Half-Life: Alyx a je připravený vás uspat dlouhou přednáškou plnou technických specifikací, tabulek a grafů, ke kterým vám nedodá legendu. Dneska se prostě nikdo nebude bavit.

Nejnudnější Fight Club za dlouhá léta s číslovkou 470 laďte na minutu přesně od 16:00 na našem YouTube, Twitchi a Mixeru. Polštářky pod hlavu s sebou, bude to vyčerpávající!

zdroj: Vlastní

Nejnovější články