Sledujte bonusový Fight Club s našimi úžasnými čtenáři
zdroj: tisková zpráva

Sledujte bonusový Fight Club s našimi úžasnými čtenáři

2. 11. 2014 19:52 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Oslavu dvou stovek odvysílaných dílů našeho podcastu Fight Club jsme „neodbyli“ jen dvoustým dílem, ve kterém vystoupila celá řada hostů včetně Dana Vávry, Lukáš Macury nebo Petra Bulíře. V „tajnosti“ jsme minulý týden v sobotu natáčeli speciální podcast s nejvěrnějšími čtenáři, diváky a posluchači, ve kterém krom nás a několika hostů dostali prostor k vyjádření právě čtenáři ve studiu. Výsledek naší debaty můžete posoudit sami na záznamu, ale my jsme si to opravdu užili.

A když říkáme „užili, nemyslíme tím jen následný večírek v jedné z pražských restaurací, ze kterého se vyklubala akce epických rozměrů (čti: domů jsme přišli až ráno). Myslíme tím parádní atmosféru během podcastu, jakou vytvořili právě naši čtenáři, kterým chceme touto cestou ještě jednou poděkovat – jste zkrátka úžasní!

Audio verzi bonusového Fight Clubu si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde. Za sníženou kvalitu zvuku se omlouváme, je způsobena netradičním stylem natáčení podcastu.

zdroj: YouTube.com

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články