Sledujte Fight Club #433 o Cyberpunku 2077, CD Projektu a prázdninových hrách
zdroj: tisková zpráva

Sledujte Fight Club #433 o Cyberpunku 2077, CD Projektu a prázdninových hrách

3. 7. 2019 15:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Sledovat krizovou komunikaci některých herních firem, nebo prostě obyčejné pokusy o narovnání nějakého narativu, je skoro vždycky zábavné. I tentokrát, v případě CD Projektu a Cyberpunku, kdy se jeden den dozvídáme A, zatímco druhý den B, přičemž se ještě naznačuje C, ale ani jedno z toho vyloženě nevylučuje to druhé. Nebo to první? Tenhle divný polský spletenec se pokusíme v dnešním Fight Clubu rozplést, vysvětlit, ale tím samozřejmě neskončíme.

Podíváme se taky na ideální prázdninové hry, které můžete hrát na cestách, a některé kousky vám doporučíme – na mobily, na Switch a třeba i na počítače a konzole. Protože fakt, že jsou prázdniny, ještě neznamená, že je každý od rána do večera venku. Někteří z nás musí pracovat, zatímco jiní trpí na alergie, a tak tráví víc času v interiérech. A my přinášíme hned několik tipů jak pro interiéristy, tak exteriéristy.

V rychlosti si taky prosvištíme, co právě teď všechno hrajeme, a že to bude pestrá směska – mezi našimi aktuálními hrami jsou totiž jak ty největší novinky, tak i hodně staré kousky.

No a na závěr se jako vždy dostaneme i k vašim dotazům. Ty nám můžete posílat na email podcast@games.cz, nebo se nás ptát rovnou během živého vysílání v chatu na YouTube.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články