Sledujte Fight Club #451 o Death Stranding, Red Dead Redemption 2 na PC a BlizzConu
zdroj: tisková zpráva

Sledujte Fight Club #451 o Death Stranding, Red Dead Redemption 2 na PC a BlizzConu

6. 11. 2019 15:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Někdy máme takhle při středě problém dát dohromady pár zajímavých témat, kterým bychom v podcastu mohli dát prostor. Tento týden ale nebyl ten případ – naši pozornost si vysloužil nejen nejnovější počin Hidea Kodžimy, o kterém konečně můžeme mluvit, ale také vydání Red Dead Redemption 2 na PC a s ním spojené problémy i grafické orgie. A k tomu ještě víkendový BlizzCon.

V naší redakci se objevila kopie Red Dead Redemption 2, kterou už Jirka intenzivně testuje ze všech možných úhlů a grafických karet. Budete pro nejhezčí vzhled koňských varlat potřebovat GeForce 2080 Ti, nebo vám postačí něco slabšího? Uvidíme.

Do toho nám Blizzard oznámil Diablo 4, Overwatch 2 a taky datadisk pro World of Warcraft s názvem Shadowlands. A Kodžimovo Death Stranding ještě pořád není venku, jeho recenze už ovšem ano. Šárka ho dohrála a jistě vám ráda odpoví na všechny dotazy, které spolu s těmi ostatními můžete posílat buď do chatu během živého vysílání na našem YouTube kanále, nebo na náš redakční mail podcast@games.cz.

Startujeme tradičně v 16:00.

zdroj: Archiv

Nejnovější články