Sledujte Fight Club #454 o české strategii Nebuchadnezzar. Dnes výjimečně na Facebooku
zdroj: tisková zpráva

Sledujte Fight Club #454 o české strategii Nebuchadnezzar. Dnes výjimečně na Facebooku

27. 11. 2019 14:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Pamatujete ještě na Pharaoh? Pokud vám není -náct, tak nejspíš ano. Výborná budovatelská strategie si svého času získala srdce nejednoho hráče a jakkoliv to s žánrem budovatelských strategií nevypadá špatně, Pharaoh na svého moderního nástupce pořád čeká. Tím duchovním by teoreticky mohl být chystaný český Nebuchadnezzar, s jehož tvůrci si v dnešním Fight Clubu popovídáme.

Nebuchadnezzar by měl vyjít už někdy v druhé polovině příštího roku, tudíž čekání nebude tak dlouhé. A my se mezitím pokusíme z tvůrců vytáhnout maximum možných informací, které nám v dnešním podcastu budou ochotní sdělit.

Ptát se jich (i nás) můžete samozřejmě i vy, a to buď tradiční cestou na e-mailu podcast@games.cz, nebo v průběhu živého vysílání na Facebooku

zdroj: Archiv

Dnes totiž výjimečně vysíláme přes Facebook, nikoliv YouTube. Ten nám při jednom neveřejném testu 4K vysílání zablokoval možnost živých přenosů na celý týden. Důvod? Pro neveřejný, několik minut dlouhý test jsme použili náhodně vybrané 4K 60fps záběry z nějakého náhodného ostrova. Netrvalo dlouho, umělá inteligence YouTube náš neveřejný test vyčmuchala, poznala, že jde o cizí záběry, živé vysílání nám zatrhla a pohrozila prstíčkem.

Proto dnes vysíláme přes Facebook a doufáme, že do příštího týdne bude všechno zase při starém. Záznam dnešního Fight Clubu na YouTube samozřejmě najdete, jen to bude s mírným zpožděním.

Nejnovější články