Sledujte Fight Club #455 o Star Wars Jedi: Fallen Order i GDS
zdroj: tisková zpráva

Sledujte Fight Club #455 o Star Wars Jedi: Fallen Order i GDS

4. 12. 2019 15:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Star Wars Jedi: Fallen Order je tu s námi sice už několik týdnů a o recenzi se postaral Mr. Hlad, každopádně nám to v redakci nedalo. Star Wars máme rádi, a tak jsme se do předaleké galaxie podívali sami a jsme z ní nadšení. Nejvíc hře propadli Vašek a Jirka, kteří o hře vášnivě diskutují snad každý den, a proto si nemůžeme o nových herních Star Wars v dnešním podcastu nepopovídat.

Stejně tak nemůžeme nezmínit jednu z největších herních akcí v Česku – právě proběhnuvší Game Developers Session. Na tu jsme vás několikrát upozorňovali před samotným konáním akce a teď, když už je vše za námi, se na ni podíváme z pohledu účastníků. Na GDS jsme totiž nemohli chybět a vy se tak dozvíte, co zajímavého jsme viděli a jestli to má příští rok cenu třeba i pro ty, kteří nevyvíjí hry.

Na závěr se podíváme na vaše dotazy, které nám můžete jako vždy posílat na email podcast@games.cz a zcela nově je psát během přímého přenosu do chatu na Mixeru. Tam jsme se prozatím přesunuli z našeho YouTube kanálu (vysvětlení zde). Ale nebojte, Fight Club, stejně jako všechna ostatní naše videa, se objeví i na YouTube, jen tam prozatím nenajdete žádné živé vysílání – od toho nám aktuálně slouží právě Mixer.

zdroj: Archiv

Nejnovější články