Sledujte randomizovaný Fight Club #450 s příliš velkým množstvím témat
zdroj: tisková zpráva

Sledujte randomizovaný Fight Club #450 s příliš velkým množstvím témat

30. 10. 2019 15:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Když ty loot boxy a vůbec randomizovaný obsah ve hrách tak frčí, řekli jsme si v redakci, že na podobný trend taky musíme naskočit. To víte, než nám ujede vlak. Proto dnešní Fight Club s pořadovým číslem 450 (takové jakoby malé kulatiny) taky randomizujeme. A součástí toho můžete být i vy...

Pro dnešní Fight Club jsme totiž vybrali příliš mnoho témat. Každému z nich jsme přiřadili jedno číslo a Patrikovi jsme z nějaké náhodné deskovky ukradli dvě hrací kostky. Téma, o kterém se budeme zrovna bavit, určí hod kostkami. Pokud si tak třeba hned na začátku vylosujeme dotazy, které bývají vždycky na konci podcastu, budeme mít dotazy.

Jedno číslo pak patří vám, našim drahým čtenářům, divákům a posluchačům, protože pokud padne sedmička, budeme se bavit o tom, o čem budete chtít vy. Jsou tím zvýhodnění diváci živého vysílání na YouTube? Samozřejmě, jinak by to ani nešlo.

Jak to celé dopadne, uvidíme tradičně v 16:00 a mezitím nám můžete posílat dotazy na email podcast@games.cz nebo se nás ptát na chatu během živého vysílání.

zdroj: Archiv

Nejnovější články