Tea Club #10: Tomáš Faina o vývoji SIMT MHD
zdroj: tisková zpráva

Tea Club #10: Tomáš Faina o vývoji SIMT MHD

8. 12. 2014 18:58 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Stihli jsme to! Co? Vydat další Tea Club ještě před tím, než přijde velký update českého simulátoru městské hromadné dopravy SIMT MHD! Přijde vám to veselé? Nám také, ale teď už jsme moudřejší a nesmějeme se. Tady jde o vážnou věc. Každý den hráči najezdí v autobusech a trolejbusech téměř dva tisíce kilometrů, nabírají a vykládají kaštany cestující a snaží se dodržovat jízdní řád. Podle Tomáše Fainy, který si s námi o hře povídal v Tea Clubu, jim to docela jde a jsou kultivovaní. No bus trolling in da štrýt! Uznejte sami – v kolika hrách vám cestující nenastoupí, když máte zasviněný autobus? Takže pěkně hadru a Savo a drhněte!

SIMT MHD spoléhá na realismus a čekají ji velké změny – například multiplayer, pro jehož úspěšné hraní musíme projít speciální autoškolou. Anebo simulace MHD v současné Plzni či v historických Českých Budějovicích. Samozřejmě přibudou další dopravní prostředky a realistické ozvučení, na které vybrali autoři přes 35 000 korun na Startovači. Je to zkrátka prima hra pro určitou skupinu lidí a náš Tea Club je také prima – pro všechny!

Audio verzi Tea Clubu #10 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Vlastní

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články