Tea Club #11: Honza Orszulik o rozmáchlém vesmírném RPG Wayward Terran Frontier
zdroj: tisková zpráva

Tea Club #11: Honza Orszulik o rozmáchlém vesmírném RPG Wayward Terran Frontier

29. 12. 2014 12:05 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Poslední roky, měsíce, týdny a dny jsou pro fanoušky vesmíru pravým rájem. SpaceX brzy vypustí pilotovanou raketu Dragon 2, NASA si pohrává s Orionem, na kometě přistála sonda, v kinech vybuchla bomba dobra Interstellar a brzy se ponoříme do Star Citizen, Elite: Dangerous nebo Wayward Terran Frontier: Zero Falls, o které jsme nedávno psali.

WTF je projektem Američana George Hultgrena a Honzy Orszulika z Ostravy, který se podílí na vzhledu hry a herních pravidlech. Na první pohled jde sice o jednoduchou 2D hru ve vesmíru, ale jakmile se podíváte zblízka, nestačíte se divit: rozsáhlý vesmír, design interiéru vlastní lodi a základny, abordace nepřátel, přestřelky v koridorech, destrukce jednotlivých částí nepřátelského vybavení a spousta dalšího. Co vám máme povídat, i kapitán Malcolm nebo Han Solo by zajásali, ale neudělají to, protože ve skutečnosti na to nemají mezi pašováním a bojem za správnou věc čas.

S Honzou jsme si sedli na naše věrné pohovky ve studiu Games.cz a probrali, co hra nabízí, a jaké plány s ní vývojáři mají. Klidně vám prozradíme, že padla i věta o pokračování. V kickstarterové kampani totiž tvůrci žádali dvacet tisíc dolarů a vybrali dvojnásobek, což je jasný náznak, že jde o něco, co hráči chtějí.

Audio verzi Tea Clubu #10 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

PS: Jestli máte pocit, že Pavel není ve své kůži, tak máte pravdu. Měl za sebou v den natáčení strašlivý zážitek. Jaký? To vám povíme až ve Fight Clubu #300!

Nejnovější články