Tea Club #26: Vikings: Wolves of Midgard
zdroj: tisková zpráva

Tea Club #26: Vikings: Wolves of Midgard

26. 11. 2016 15:23 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Když vám vypálí vesnici a máte štěstí, utečete. Když máte smůlu, tak ne. A když mají smůlu oni, tak vypálili vesnici klanu Ulfungů a je úplně jedno, že jsou to obři a mají velké kyje a temnou magii. Ulfungové po nich půjdou bez únavy, projdou světy lidské i božské a nakonec učiní spravedlnosti za dost. Takový je námět akčního RPG od slovenského studia Games Farm, jehož šéfa Petera Nagyho jsme zastihli s kamerou a mikrofonem během Game Developers Session. Peter nám toho o běsnících Vikinzích vyprávěl skoro celou ságu!

Ve Vikings: Wolves of Midgard navazuje Peter a jeho tým na odkaz hry Heretic Kingdoms. Nejde ale o akční RPG vystřižené podle šablony Diablo. Mezi mnohými inovacemi je na skill orientovaný soubojový systém nebo nutnost chránit se před počasím. V zmrzlých prstech se špatně drží sekera i kladivo, musíte proto dbát i na pravidelné ohřívání. Kromě detailů o hře Peter povídá o realitě slovenského herního vývoje – v čem vidí jeho nedostatky nebo naopak přednosti – nebo o možnostech pokračování Heretic Kingdoms. Více se dozvíte v Tea Clubu.

Jak je na Games.cz zvykem, kromě video verze si můžete stáhnout i audio pro poslech v autobuse, tramvaji, metru, vlaku, letadlu, ponorce, Mezinárodní vesmírné stanici nebo v autě.

 

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články