Tea Club #28: Pavel Strnad o českém LostHero
zdroj: tisková zpráva

Tea Club #28: Pavel Strnad o českém LostHero

9. 7. 2018 18:00 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

„Je toho hrozně moc,“ říká Pavel Strnad, když popisuje akční RPGčko LostHero, na kterém pracuje s malým týmem Gold Knights přes dva roky. Kombinuje akční preciznost Dark Souls s důrazem na kooperativní multiplayer v hybridním prostředí scifi a fantasy, které se volně inspiruje sérií Wizardry. K tomu všemu přidává uživatelské stavění úrovní a měst. Je toho zkrátka hodně. Pavel do vývoje nevstupuje bez zkušeností, na značce LostHero pracuje posledních dvacet let, výsledkem byly menší internetové a online hry. Nejen o tom se dozvíte nad virtuálním šálkem čaje v našem Tea Clubu.

Pro LostHero je důležitý soubojový model, kterému se v našem povídání detailně věnujeme, stejně jako komplikacím při psaní scénáře s tahem na epický příběh nebo architektuře úrovní – vyplatí se stavět vertikálně nebo horizontálně? V necelé půlhodince se toho samozřejmě dozvíte mnohem víc. Tak na nic nečekejte a sledujte Tea Club!

zdroj: Archiv

Jak je na Games.cz zvykem, kromě video verze je k dispozici i stáhnout i audio pro poslech v autobuse, tramvaji, metru, vlaku, letadlu, ponorce, Mezinárodní vesmírné stanici nebo v autě.

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články