Population Zero

Population Zero

Články

Jaké hry vyjdou v květnu? Těšte se na moravský horor i nový Minecraft

S pandemií koronaviru zůstala většina z nás uvězněná ve svých domovech, kde jsme měli čas dohnat to, co jsme v hráčských životech zameškali. Ani s rozvolňováním opatření a příchodem jara ale nepřijdete o porci svěžích novinek. Na květen se z dubna posunulo vydání jedné sympatické české hry, kromě toho se dočkáme také zajímavých remasterů nebo simulátoru žraloka. A nebude chybět ani příliv starších titulů na Switch.

Na dokončení survivalového MMORPG Population Zero máte jen 7 dní

Při cestě vesmírem dojde k nehodě, jejímž vlivem se ocitnete na planetě Kepler, která bují mimozemským životem. To, že jste přežili pád z nebes, je jen malým důvodem k oslavám. Celou planetu totiž každých sedm dní zaplaví vlna radiace, kvůli které se stane nezpůsobilou pro život. Máte tedy pouhých 168 hodin na opravení reaktoru a zprovoznění hibernační kóje, ve které uniknete jisté smrti.

Population Zero je survivalové MMORRG, které potáhne kupředu příběh

Mise s cílem prozkoumat vesmír se úplně nezdařila. Nebo jak se to vezme. Lidstvu se totiž podařilo ztroskotat na planetě Kepler, a tak se rozhodlo prozkoumat právě ji. Zanedlouho se příslušníci lidské rasy rozdělili na dva znepřátelené tábory, které pro vás mají spoustu práce.