Posel bohů
Věková dostupnost

Posel bohů

Články

Láskyplný dopis starým českým adventurám

Probouzí v nás Polda 7 nostalgii?

České a slovenské hry pod koly času

Příběh herního vývoje v České republice, potažmo v bývalém Československu, je vzhledem k okolnostem až překvapivě bohatý. Během posledních třiceti let vzniklo na našem území několik stovek počítačových her, na kterých se podílely desítky vývojářských týmů a stovky osamocených jednotlivců. Od nadšených propagátorů moderní techniky v době hroutícího se komunismu, přes první nesmělé pokusy o komerční produkci poloviny devadesátých let, až po vysokorozpočtové hry s celosvětovou distribucí, všechny tvůrce českých her pojila dohromady snaha prorazit navzdory ztíženým podmínkám. Ať už bylo cílem jen pobavení několika blízkých přátel, nebo snaha o koupi nového Ferrari, čeští a slovenští vývojáři museli čelit celé řadě problémů.

NIBIRU - návod 2.část

Druhá část návodu na aktuální českou adventuru z dílny Future Games vám pomůže se čtvrtou a pátou kapitolou, kde se budete potulovat kolem hotelu a pokusíte se odhalit všechny záhady mayského chrámu Úsvitu.

NIBIRU - návod 1.část

Přinášíme obecné tipy týkající se ovládání a zejména řešení úvodních tří kapitol hry NIBIRU: Posel Bohů, v nichž budete hledat strýcovu známou v centru Prahy, snažit se dostat do štoly a prozkoumat její tajemství.

NIBIRU - první dojmy

Vyzkoušeli jsme nedávné demo očekávané adventury NIBIRU: Messenger of the Gods, které navzdory němčině lecos napovědělo. Dále se zde dozvíte aktuální informace o termínu vydání nebo o důležitém updatu Posla Smrti.

NIBIRU: Messenger of Gods - rozhovor

Se zástupci firmy Future Games jsme si povídali o dokončované adventuře NIBIRU, jejím příběhu a vlastnostech, plánech o vydání či českém dabingu, odlišnostech od Posla Smrti a jeho úspěchu ve světě.

Bleskovky

  • 15. 3. 13:00 - Kampaň soundtracku Posla smrti vybrala 200 tisíc, přidává odměnu a vyjde na vinylu

  • 19. 2. 16:40 - Odstartoval crowdfunding na soundtrack kultovních českých adventur. Má skoro vybráno

REMAKE

Nibiru: Posel bohů
8/10
Nibiru: Posel bohů
Adventura
PC
červen 2005