Assassin’s Creed Syndicate v Xzone s tričkem zdarma
zdroj: tisková zpráva

Assassin’s Creed Syndicate v Xzone s tričkem zdarma

20. 10. 2015 18:15 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Již tento pátek se na pultech obchodů objeví nejnovější díl série Assassin’s Creed, tentokrát s podtitulem Syndicate. Zavede nás do viktoriánského Londýna a nabídne hned dva hratelné hrdiny. Pokud jste měli možnost zavítat na letošní ročník akce For Games, tak jste si dokonce mohli nového „assassina“ vyzkoušet na vlastní kůži. Stačí několik minut a je vám jasné, že loňské technické fiasko s Assassin’s Creed: Unity se už nebude opakovat.

V Xzone na letošní díl hodně sází a v nabídce mají hned tři verze. Standardní, limitovanou „The Rooks“ edici a pochopitelně také nadupanou sběratelku s názvem „Charing Cross“, podle čtvrti uprostřed Londýna. Ke všem třem navíc zcela zdarma dostanete oficiální rudé tričko Assassin’s Creed Syndicate jako dárek. I pokud nevládnete anglickým jazykem, tak si hru budete moci užít naplno. Pro všechny tři verze se totiž chystá kompletní česká textová lokalizace.

A pokud byste letos měli extra náladu na cokoliv, co se pojí se světem série Assassin’s Creed, případně chtěli někoho pod vánočním stromkem obdarovat i něčím jiným, než krabicí se hrou, v Xzone najdete vše podstatné. Figurky, čepice, peněženky, tašky, trička a dokonce také repliky „hašašínské“ vysunovací čepele – nabídka je vážně pestrá a ceny nijak přemrštěné.

Assassin’s Creed Syndicate s kompletní českou lokalizací v podobě titulků vychází už 23 října pro PS4 a XONE a 19. listopadu pro PC.

Nejnovější články