Císařství Yaloran čeká ve fantasy onlineovce Wartune na svého hrdinu. Budete jím vy?
zdroj: tisková zpráva

Císařství Yaloran čeká ve fantasy onlineovce Wartune na svého hrdinu. Budete jím vy?

1. 10. 2016 15:25 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Wartune je kombinace onlineovky s taktickou budovatelskou strategii. Na jedné straně bojujete, snažíte se dostat lidstvo z téměř jisté zkázy, procházíte dungeony a účastníte se PvP eventů, a na straně druhé vylepšujete a budujete své město. Jde zkrátka o MMO klasiku, která je ovšem časem prověřená, protože si ji od spuštění v roce 2012 zahrály miliony hráčů. A vy se k nim můžete jednoduše přidat - Wartune si totiž můžete vyzkoušet zdarma.

Příběh

Před tisícovkami let povstal bůh temnoty Yaros a s Hlubinnou armádou zaútočil na císařství Yaloran. Krvavá válka stála život miliony nevinných duší, nemluvě o naprostém zpustošení dříve bohaté a úrodné země. Teď je z ní jen nehostinná poušť. Lidstvo potřebuje hrdinu, který zabrání jinak nevyhnutelné zkáze. Někoho, kdo vyzve Yarose, a dokáže jej porazit.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270 zdroj: tisková zpráva

Herní systém

Ve Wartune si můžete vybrat ze tří rozdílných tříd - rytíř, mág a lučištník. Na Yarose ale nepůjdete sami. K dispozici máte základní jednotky, které můžete měnit, upravovat jejich formaci a ladit taktiku tak, abyste měli na poražení nepřátel v dané situaci, co největší šanci. A vedle standardních jednotek si můžete na pomoc povolat ještě mocné válečníky Eudaemony a mystické příšery Sylphs.

Svého hrdinu si také můžete vybavit pomocí stovek různých předmětů, a ve hře nechybí ani více než stovka mountů.

698340-wartune-1280x720 zdroj: tisková zpráva

Město

Všechny jednotky a bojové schopnosti používáte během tažení, na které se nejdříve musíte připravit v zázemí, které má podobu města. Jeho stavění a vylepšování je nedílnou součástí Wartune, protože má přímý vliv na vaši postavu i na PvP události a vůbec jde o jednu z hlavních částí hry. Rozhodně byste ji tedy neměli zanedbávat.

Sólování & multiplayer

Co naopak „zanedbat“ můžete, jsou vaši kamarádi. Pokud nemáte po ruce několik spřízněných duší, nevadí. Wartune vedle multiplayeru nabízí i příběhovou singleplayer kampaň. Pokud s ostatními hrát nechcete, nemusíte. Logicky se tím ale připravíte o velkou část obsahu.

PvP obsah ve Wartune doplňují speciální multiplayerové dungeony, které lze společně s kamarády „čistit“. Hráče z celého světa ale můžete vyzývat i na souboje v Aréně, popřípadě se můžete s partou spoluhráčů zapojit do velkých Guild Battles.

zdroj: Archiv

Wartune je na trhu od roku 2012, tudíž nabízí miliony hráčů prověřenou hratelnost, která zjevně funguje - baví. Přesvědčit se o tom můžete sami a bez jakékoli investice, protože Wartune je k dispozici zdarma. Stačí se registrovat a můžete se vrhnout do budování města a bojování s dávným zlem.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270 zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články