Do Prahy míří vývojářská konference 4C s veterány herního průmyslu
zdroj: tisková zpráva

Do Prahy míří vývojářská konference 4C s veterány herního průmyslu

13. 8. 2018 17:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

4C může s radostí oznámit, že letošní vývojářská konference po Kyjevu a Petrohradu míří do Prahy. Ta se uskuteční v kongresovém hotelu Clarion v pražských Vysočanech 5. a 6. října. 4C konference přivítá více než tisícovku účastníků ze všech koutů světa a současně nabídne celou řadu hostů z mnoha globálních společností.

Konference 4C vznikla pod taktovkou samotných vývojářů a jejím cílem je přinést posluchačům v sálech ty nejnovější poznatky z oblasti technologií, umění, herního designu, publikování, ale také marketingu a budoucnosti her. 4C se především snaží předvídat změny, které herní průmysl provázejí a nabízí sdílení s předními odborníky na videohry.

Praha se tak stane dalším místem, kam putovní vývojářská konference zavítá, letos navíc se speciálním 4C Career Hubem. Novinka nabídne zájemcům více individuální přístup a za pomoci přednášejících se dozví a naučí o všem, co mohou využít ve své práci v tomto rychle se rozvíjejícím odvětví.

„Praha je vzrušujícím místem a současně i velkým benefitem pro náš hub, který nabídne setkávání a propojování profesionálů a sdílení jejich znalostí,“ vysvětluje ředitelka 4C Tatiana Santoriniou. Letošní ročník navíc slibuje opravdu velmi silnou sestavu řečníků, kterých bude více než 80. Jména budou velmi záhy oznámena.

4C_Conference_SPb_2017_Photo_01 zdroj: tisková zpráva

Ti, kteří již byli ohlášeni, pocházejí z několika různých světových společností s pobočkami a kancelářemi po celém světě, včetně:

  • Jason Cahill (technický ředitel Minecraft, Microsoft)
  • Mo Fadl (šéf  E-Sports divize, Riot Games)
  • Florian Stronk (Co-Founder & CEO, BRAVOCOMPANY Ltd)
  • Greg Street (ředitel designu, Riot Games)
  • Paul Barnett (herní ředitel, Wargaming)
  • Leszek Szczepanski (Senior Gameplay Programmer, Guerrilla Games)

V současné době jsou vstupenky k dispozici se slevou, která bude k mání do 15. srpna. Vstupenky nyní zakoupíte od www.conf4c.com.

Nejnovější články