Druhou nejhranější Goodgame hrou u nás je farmářská Big Farm
zdroj: tisková zpráva

Druhou nejhranější Goodgame hrou u nás je farmářská Big Farm

27. 6. 2015 15:01 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Nedávno jsme psali o tom, jak jsou u nás a na Slovensku populární hry od studia Goodgame. Jejich nejúspěšnější titul Goodgame Empire jistě dobře znáte, ale neměli bychom zapomínat ani na Goodgame Big Farm. V něm se můžete vžít do role mladého farmáře, který svoji malou farmičku vylepšuje a rozšiřuje, dokud z něj - z vás - není nejlepší farmář na světě. Do farmaření se můžete pustit zdarma hned teď.

Caglar Eger nám minule prozradil, že impérium Goodgame her u nás a na Slovensku čítá přes 6 milionů hráčů. Goodgame Big Farm je podle něj druhá nejhranější hra v Česku a na Slovensku a má na oněch 6 milionech velký podíl. Což je úctyhodné, vzhledem k tomu, že Goodgame Big Farm hraje celosvětově zhruba 35 milionů hráčů.

V Goodgame Big Farm provozujete vlastně všechny očekávané činnosti: sázíte plodiny, chováte slepice, prasata a krávy a nakonec své farmářské produkty prodáváte na trzích. Hra tak prověří nejen vaše budovatelské a strategické schopnosti, ale dojde také na vaši obchodní stránku.

167412-bigfarm-bannerfinal-653x367 zdroj: tisková zpráva

Farmu je potřeba vylepšovat a časem také expandovat, z malé farmičky na tu nejlepší farmu světa. K tomu vám dopomůže přes 45 různých budov a úrovní upgradů a přes 100 různých dekorací. Jakmile se odvážíte se svou bio produkcí vyrazit na farmářské trhy, můžete na pulty umístit přes 90 různých produktů.

Chov a pěstování podléhá realistickým produkčním cyklům, stejně jako čas od času přijdou vývojáři se speciálními událostmi. Příkladem budiž karibská tématika s farmou na ostrovech a podobné eventy. Každá událost má navíc své unikátní výzvy a prvky soupeření proti ostatním živým farmářům.

zdroj: Archiv

O neutuchající zajímavost a zábavu by se měl pak postarat pravidelný přísun nového obsahu, kterým vývojáři hru udržují stále svěží. Goodgame Big Farm můžete začít hrát zdarma hned teď.

Goodgame Big Farm a další free to play hry můžete hrát zdarma na Freegames.cz.

Nejnovější články