Jako v Kick-Ass: vytrénujte si svého superhrdinu v online hře Hero Zero
zdroj: tisková zpráva

Jako v Kick-Ass: vytrénujte si svého superhrdinu v online hře Hero Zero

25. 9. 2016 17:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

V online hře Hero Zero zažijete kariéru superhrdiny, která spíše než Batmana připomíná film Kick-Ass (česky Nářez). Nezačínáte totiž jako mocný milionář Bruce Wayne, nebo jako od malička nadaný Clark Kent. Naopak, jste obyčejný Franta z ulice, který se rozhodl bojovat proti zločinu. Jen po svém.

Superhrdinou se můžete stát v Hero Zero poměrně rychle, ale nebude to snadné. Nejdřív jste totiž obyčejný člověk bez superschopností, skvělého obleku a široké škály předmětů i hraček. Ze začátku tak můžete narazit i na typický úděl začínajícího superhrdiny: sundávání koťátek ze stromů. Nebude to ale trvat dlouho a skrze mise v různých částech světa se dostanete až k soubojům se zlými padouchy.

Abyste se mohli postavit padouchům, legendárním monstrům, invazi mimozemšťanů a jiným superhrdinům, musíte svého borce nejdřív pořádně vytrénovat v atributech jako je síla, vliv a intelekt. Se svým rekem se pak můžete vydat na klasické mise, bojové mise, časově omezené mise, můžete plnit vedlejší úkoly, trénovat své schopnosti nebo se pustit do PvP, čili do soubojů s jinými hráči, v rámci několika ligových soutěží.

zdroj: Archiv

Hero Zero je komiksová záležitost a přiznaně si dělá ze všech žánrových stereotypů legraci svým vizuálem i humorem. Hra je dostupná zdarma, navíc nemusíte ani nic stahovat nebo instalovat. Jednoduše klikněte sem, a pak už stačí jen bezplatná registrace, abyste mohli hrát.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270 zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články