Je čas vyzkoušet Drakensang Online - díky úpravám v novém updatu zraje jako víno
zdroj: tisková zpráva

Je čas vyzkoušet Drakensang Online - díky úpravám v novém updatu zraje jako víno

12. 7. 2015 14:15 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Populární Drakensang Online, který má celosvětově přes 29 milionů registrovaných hráčů, zraje jako víno. Nejenže vývojáři chystají obrovské změny které hru od základů překopou, ale aktualizují též různé drobnosti. V posledním updatu hry došlo k několika sice menším, ale dlouhodobě žádaným úpravám, ze kterých budou mít všichni hráči radost. Drakensang Online je zdarma a můžete ho začít hrát hned teď.

Jednou z hlavních věcí, které update s pořadovým číslem 153 do hry přidává, je quick slot pro mounty do vašeho hlavního uživatelského rozhraní. Svého oře k cestování tak máte vždy jen pod jednou klávesou a dostanete se k němu rychleji než dříve.

Tvůrci upravili také ceny některých lektvarů. Konkrétně jde o Universal Health Potions, Potions of Concentration, Great Mana Elixirs a Steam Potions. U všech se cena snížila, tudíž jsou nyní lektvary podstatně dostupnější.

431798-drakensang-653x367 zdroj: tisková zpráva

Poslední větší změnou v novém updatu pro Drakensang Online je přesunutí Travel Stones blíže ke vstupu do map. Hráči, kteří do The Hidden Sanctum a Dragon Caverns míří, se tak nemusí obtěžovat s dotěrnými monstry během nahrávání mapy. Vedle toho došlo v updatu i na opravu menších i větších bugů.

Pokud byste si chtěli opět upravené a vylepšené akční RPG zahrát, můžete tak učinit za tímto odkazem. Hra je zdarma, stačí si stáhnout malého (40 MB) klienta a pustit se do světa Dracanie. Hrdinou se lze stát v kůži Rangera, Steam Mechanica, Dragonknighta nebo Spellweavera.

Nemusíte se přitom bát, že by vás hra nutila do své online složky a interakce s ostatními hráči. Ti tam samozřejmě jsou, ale klidně si můžete vybrat singleplayer a užít si příběh hezky v klidu sami. Online složka ale skutečně žije a hra se navíc chystá na svůj vstup do Číny, za dalšími miliony hráčů. Momentálně jsou ve hře čtyři PvP módy, ve kterých se měsíčně jen v Evropě odehraje přes 800 000 bitev.

Pokud by vás Drakensang Online zajímal víc, můžete si přečíst recenzi, nebo rozhovor s vývojáři. Jestliže vás hra zaujala, tak vám v tom nic nebrání. Stačí kliknout sem a začít hrát Drakensang Online zdarma hned teď.

Drakensang Online a další free to play hry můžete hrát zdarma na Freegames.cz.

Nejnovější články