Nový LEVEL 258 diskutuje s TotalBiscuitem a rozebírá fenomén Fallout
zdroj: tisková zpráva

Nový LEVEL 258 diskutuje s TotalBiscuitem a rozebírá fenomén Fallout

20. 11. 2015 19:30 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Na stáncích po celé České republice a na Slovensku, v elektronických distribucích Publero a Floowie, ale tradičně i v prodejnách JRC/Brloh se už pár hodin povaluje 258. číslo magazínu LEVEL, jehož jednotlivé výtisky už netrpělivě čekají na to, až si je čtenáři rozeberou. Chcete vědět, proč byste se měli zařadit do fronty i vy? Několik argumentů bychom pro vás měli.

Fenomén Fallout

Netradiční červená obálka tohoto čísla upozorňuje na vydání jednoho z nejočekávanějších hitů tohoto roku. Fallout 4 už je nějaký čas venku a názory na něj se různí. Svou troškou do mlýna přispějeme i my, tedy konkrétně Vojta Bednář v naší čtyřstránkové recenzi.

05 zdroj: tisková zpráva

Ať už se řadíte mezi fanoušky nebo odpůrce směru, který v sérii Fallout nastolila Bethesda, určitě by vás mohlo zajímat velké osmistránkové téma, ve kterém Ladislav Loukota dopodrobna rozebírá fenomenální úspěch celé série. Řeč tentokrát není ani tak o tom, jak jednotlivé hry v sérii vznikaly, ale spíše o nezvykle aktivní a kreativní komunitě, která se na Fallout v průběhu let napojila.

01 zdroj: tisková zpráva

Jak to vidí TotalBiscuit?

Pokud vám nic neříká jméno John Bain, buďte klidní, určitě nejste sami. Pokud ale neznáte přezdívku TotalBiscuit, kterou Bain používá na serveru Youtube, možná byste si měli doplnit herní vzdělání. Cynický Brit, jak si také John Bain říká, že jednou z globálně nejvýraznějších postav herní Youtube scény a jeho názory ovlivňují statisíce PC hráčů. S TotalBiscuitem si v novém Levelu popovídal Martin Bach a řeč byla převážně o tom, jak John vidí svou roli na herní scéně, o scéně indie her, ale i o tom, jaká budoucnost čeká PC hraní.

02 zdroj: tisková zpráva

Croft. Lara Croft.

Vzhledem k předvánočnímu období vás asi nepřekvapí, že Fallout 4 není jediným očekávaným hitem, který v tomto čísle recenzujeme. Vedle Assassin's Creed Syndicate, Halo 5 nebo Call of Duty: Black Ops III jsme recenzovali i Rise of the Tomb Raider. Povedený návrat této ikonické herní postavy nás navíc inspiroval k sepsání tématu, který se Larou zabývá z širší perspektivy. Ujala se ho Tereza Krobová.

06 zdroj: tisková zpráva

Jak hrát a vyhrát

Ondřej Hrabec se problematikou nejrůznějších herních stylů zabývá už mnoho let a nedávno dokonce na toto téma obhájil disertační práci. Ve svém článku v Levelu 258 svůj výzkum shrnuje, ale nebojte se žádné složité akademické analýzy. Naopak, Ondřej vás srozumitelně a jasně seznámí s různými typy hráčů, které často potkáte v online hrách a díky jeho postřehům možná sami odhalíte jejich slabiny.

04 zdroj: tisková zpráva

S tématem kompetitivního hraní souvisí i článek Honzy Švelcha, který se zeširoka podíval na historii a současnost soutěžení mezi hráči. To, co se dnes vyvinulo v obří turnaje pro desetitisíce diváků, začínalo v malých amerických hernách, kde na soutěžící dohlíželi tak maximálně rozhodčí.

A další články? Nový Level 258 toho nabízí samozřejmě ještě mnohem víc. Ať už jde o vtipné pojednání Jirky Pavlovského o kýči ve hrách, rady k nákupu herních notebooků od Jirky Vašiny, ohlédnutí za vývojem české hry Blackhole nebo o novou retro rubriku - Obludárium dr. Švelcha, ve které vás Jarda Švelch seznámí s těmi nejobskurnějšími hrami historie.

03 zdroj: tisková zpráva

LEVEL vychází i v elektronické verzi!

LEVEL je vedle papírové podoby k dispozici i v elektronické verzi, ve které stojí pouhých 79 korun a je tedy o dvacku levnější než na stánku. Všechny podstatné informace o tom, jak elektronický Level získat, najdete v tomto článku. Prostřednictvím aplikací Publero a Floowie si také e-verzi Levelu můžete přečíst na webu nebo na zařízeních s iOS či Androidem. Stačí k tomu mít jen JEDEN účet, a tím pádem i JEDEN zakoupený časopis.

Podrobný obsah Levelu 258 si prostudujte na stránkách level.cz, kde zároveň najdete všechny potřebné informace o předplatném, o autorech a obecně redakci Levelu. Se svými postřehy na konto Levelu nás zastihnete na emailu redakce@level.cz nebo na Facebook stránce Levelu.

Nejnovější články