NVIDIA vylepší PC verze Destiny 2, Shadow of War a PlayerUnknown’s Battlegrounds
zdroj: tisková zpráva

NVIDIA vylepší PC verze Destiny 2, Shadow of War a PlayerUnknown’s Battlegrounds

24. 8. 2017 11:15 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Společnost NVIDIA na své tiskové konferenci během Gamescomu představila zajímavé novinky v titulech PlayerUnknown’s Battlegrounds, Final Fantasy XV, Destiny 2, Middle-earth: Shadow of War, Pro Evolution Soccer 2018 a ve službě GeForce Experience. Pojďme se podívat, co současné i budoucí hráče těchto titulů čeká, pokud používají grafické karty GeForce.

NVIDIA přidává novou technologii do herního hitu PlayerUnknown’s Battlegrounds

Osm milionů hráčů nyní může automaticky zaznamenávat herní momenty za použití ShadowPlay Highlights v rámci GeForce Experience. Tento nástroj automaticky zaznamenává nejlepší úspěchy hráče ve formě videí a screenshotů a umožňuje jejich sdílení na Facebook, YouTube nebo Imgur. Hra bude mít také integrovánu spoustu dalších pokročilých NVIDIA funkcí. Další informace najdete na těchto stránkách.

Final Fantasy XV přichází na PC s podporou technologií GameWorks a funkcí GeForce Experience

Společnost NVIDIA také spolupracuje se Square Enix s cílem přinést PC hráčům Final Fantasy XV. PC verze bude podporovat dvě funkce GeForce Experience: Ansel a ShadowPlay Highlights. Bude také obsahovat technologie GameWorks, jako jsou např. NVIDIA Flow, NVIDIA HairWorks, NVIDIA ShadowWorks, NVIDIA Turf Effects a NVIDIA VXAO. Více se dozvíte v tomto článku.

Destiny 2 dostane podporu HDR, nový balíček a GeForce Reward

PC verze Destiny 2 dostane díky spolupráci Bungie a NVDIA podporu HDR (high dynamic range lightning) a SLI. Uveden byl také nový balíček Destiny 2 s grafickými kartami GeForce GTX a vybraní uživatelé GeForce Experience získají předběžný přístup do PC bety hry.

Pokud si hráči zakoupí vybrané modely grafických karet s GeForce GTX 1080 Ti nebo GeForce GTX 1080, případně notebooky osazené těmito grafickými kartami, získají PC verzi hry Destiny 2 v den jejího uvedení. Balíček je platný od 2. srpna do 5. září 2017 a obsahuje speciální herní obsah, jako např. Coldhart Exotic Rifle, Kill Tracker Ghost a zasalutování jako pozdrav. Podrobnosti najdete v tomto článku.

NVIDIA, Monolith a Warner Bros spolupracují na PC verzi Middle-earth: Shadow of War PC – přichází podpora Ansel a HDR!

Middle-earth: Shadow of War bude podporovat NVIDIA Ansel, nástroj pro pořizování fotografií ve hrách, který je součástí NVIDIA Experience. NVIDIA spolupracuje s Monolith za účelem přidat další pokročilé funkce, kterými PC platforma disponuje. Patří mezi ně HDR, které přináší vyšší rozsah jasu, díky čemuž bude hra vypadat živěji. Podrobnosti najdete tady.


PES 2018 získává podporu Ansel!

Společnost NVIDIA spolupracuje s Konami s cílem přidat podporu funkce NVIDIA Ansel do Pro Evolution Soccer 2018. PES 2018 půjde o první sportovní hru s touto podporou. Více se dozvíte zde.

Novinky v GeForce Experience

  • AI Style Transfer – Využívá umělé inteligence k úpravě fotografií pořízených pomocí funkce Ansel podle stylu oblíbených malířů.
  • Nová vylepšení pro Facebook Live - GeForce Experience dokáže nyní vysílat do skupin na Facebooku a take ukazuje komentáře z Facebooku přímo v rámci streamovacího rozhraní ve hře.
  • Další dvě hry získávají podporu ShadowPlay Highlights - PlayerUnknown’s Battlegrounds a Final Fantasy XV.
  • Tři hry nově podporují NVIDIA Ansel - Pro Evolution Soccer 2018, Final Fantasy XV a Middle Earth: Shadow of War.

Další informace najdete v tomto článku.

Nejnovější články