Ovládněte společně s Arnoldem online svět ve válečné strategii Mobile Strike
zdroj: tisková zpráva

Ovládněte společně s Arnoldem online svět ve válečné strategii Mobile Strike

15. 5. 2016 15:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Existenci Mobile Strike jste už možná zaznamenali. Ne ani tak kvůli hře samotné, ale kvůli Arnoldu Schwarzeneggerovi, který hře propůjčil svůj obličej v sérii reklam. Některé jsou povedené více, jiné méně, ale všechny se snaží sdělit jedinou zprávu: novou válečnou strategii Mobile Strike byste si neměli nechat ujít. Arnold tedy jasně říká: get to da Play Store!

Mobile Strike je mobilní strategie, konkrétně válečná onlineovka, ve které nezáleží ani tak na velikosti vaší armády, jako spíše na její kvalitě a vašem umu. Válka tu není brutální a masová, ale taktická a inteligentní.

4b3stahni zdroj: tisková zpráva

Hra se skládá ze dvou částí: budovatelské a akční. V té první trávíte čas na základně. Stavíte a vylepšujete budovy, sbíráte suroviny, trénujete jednotky a skrze výzkum a vývoj vynalézáte nové technologie.

Druhá fáze se pak odehrává na mapě světa, kde prozkoumáváte své nejbližší okolí a útočíte na nepřátelské základny. Vedle pěchoty a raket můžete na nepřátele útočit i vzdušnými silami, nebo vyjet ze základny s celou jednotkou elitních a technologicky pokročilých vozidel. Vaše základna je váš domov, a proto si ji můžete stavět a upravovat, jak potřebujete. Základna tak odráží váš herní styl, kdy si lze nahromadit spoustu obranných prvků, a zakuklit se v bezpečí, nebo vyrobit arzenál, který na bojišti nemá obdoby. A pak vyrazit do akce.

zdroj: Archiv

Stejně jako v každé správné onlineovce, se můžete i v Mobile Strike přidat do aliance a využívat její výhody. Ty spočívají především ve vzájemné spolupráci a pomoci hráčů. V rámci aliance můžete kolegům zrychlovat stavění budov nebo jim poslat vojenskou či ekonomickou pomoc. A stejným způsobem mohou pomáhat oni vám. Za pomoc navíc dostáváte dárečky, takže je dobré si vzájemně pomáhat.

Do aliancí vás samozřejmě nikdo nenutí a klidně můžete sólovat. Ze začátku to je naprosto v pořádku a nemusíte se do spolupráce s ostatními hráči nijak vrhat, ale nezapomínejme, že Mobile Strike je onlineovka. A jako v každém jiném MMO je v pozdějších fázích hry spolupráce s jinými hráči důležitější než ze začátku.

zdroj: Archiv

Ze surovin je potřeba zajistit neustálý přísun kamene, ropy, železa, jídla a stříbra. Používáte je skoro ke všemu, co ve hře stavíte, budujete, zkoumáte a vylepšujete. Jakmile máte všechno v základně hotovo, můžete si vybírat ze čtyř druhů misí. K dispozici jsou Base Missions, Daily Missions, Alliance Missions a nakonec VIP Missions. Za plnění misí vám hra nadělí kupu různých věcí, od zrychlovačů času až po krátkodobé navýšení příjmu surovin.

4b3stahni zdroj: tisková zpráva

Mobile Strike je pro všechny, kteří rádi staví, budují armády a válčí. Hru si můžete na Android stáhnout odsud a je zdarma, takže pokud nechcete utrácet peníze na mikrotransakcích, nemusíte za hraní zaplatit ani halíř. Navíc budete moct převzít vládu nad světem s Arnoldem po boku a to vám nenabídne jen tak ledajaká hra.

Nejnovější články