Ovládněte zdarma celou galaxii v akční sci-fi DarkOrbit!
zdroj: tisková zpráva

Ovládněte zdarma celou galaxii v akční sci-fi DarkOrbit!

17. 10. 2015 16:53 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Populární sci-fi akce DarkOrbit letos prošla velkou obměnou z 2D do 3D a hra tak vypadá k světu víc než kdy jindy. DarkOrbit má za sebou bohatou historii - aby taky ne, když hra funguje už od prosince 2006. Od té doby se jí podařilo přilákat přes 90 milionů hráčů, přičemž 80 milionů z nich hru stále aktivně hraje! Připojte se ke spojencům a postavte se společně nepřátelům v téhle našlapané online sci-fi akci. Hrajte zdarma hned teď!

V DarkOrbit naskočíte do kokpitu vesmírné lodi a vydáte se po boku milionů hráčů bojovat za svobodu, dominanci a nakonec se vám možná podaří získat celou galaxii! Nejdřív se ale musíte ubránit mimozemským vetřelcům, kteří ohrožují existenci lidstva. Hluboký vesmír skrývá spoustu výzev a nebezpečí, ale komu se je podaří zdolat, toho čeká pohádkové bohatství, sláva a prestiž!

darkorbit_freegames zdroj: tisková zpráva

Ať už se v DarkOrbit rozhodnete pro jakýkoliv postup, nikdy nebudete sami. Hned na začátku se totiž připojíte k jedné z mocných korporací, které jsou mezi sebou znesvářené. Vybírejte pečlivě, bude na tom záviset budoucnost celé galaxie:

  • Mars Mining Operations: organizace která spoléhá na hrubou sílu a zastrašování svých oponentů
  • Earth Industries Corporation: tady se hraje na trochu jiný druh síly - není nic, co by nevyřešily peníze, na které EIC spoléhá
  • Venus Resources Unlimited: sází na diplomacii a lest, nechtějí si špinit ruce silou či penězi a tak všechno raději vyřeší hezky šalamounsky

Vesmírem můžete korzovat ve spoustě různých, vysoce specializovaných lodí. Na výběr máte z ozbrojených bitevních modelů, z hbitých průzkumných lodí nebo z technicky nadupaných létajících pevností.

zdroj: Archiv

Každá loď je velmi odlišná a slouží pro jiný styl hratelnost. Jedna je vhodná k eliminaci jakékoliv hrozby, jiná zase na sbírání drahocenných informací o nepříteli.

Velkým rozdílem DarkOrbit oproti jiným online hrám na podobné téma je komunita. Žádná jiná podobná hra nemá přes 80 milionů aktivních hráčů z celého světa. Vydejte se tedy do boje s přáteli a jinými hráči! Spolehliví spojenci mohou být na temném orbitu právě ten rozdílový faktor, který znamená prohru či vítězství.

Hrajte DarkOrbit zdarma hned teď a zachraňte celou galaxii!

DarkOrbit a další free to play hry můžete hrát zdarma na freegames.cz.

Nejnovější články