Pořad o herní hudbě Vektor vysílá nově v pondělí, nalaďte si díl věnovaný Detroitu
zdroj: tisková zpráva

Pořad o herní hudbě Vektor vysílá nově v pondělí, nalaďte si díl věnovaný Detroitu

28. 1. 2019 7:39 | Komerční sdělení / PR | autor: Redakce Games.cz |

Herně-hudební pořad Vektor brzy oslaví třetí výročí své existence. Rozhlasové pásmo, věnované tomu nejzajímavějšímu, co lze ve hrách slyšet, už má za sebou sedmdesát dílů a nově se přesouvá na pondělní večery. Už dnes si v něm můžete poslechnout výběr z rozšířené edice soundtracku Detroit: Become Human.

Už od roku 2016 vysílá Vektor na vlnách Radia 1 a jeho záznamy si následně můžete poslechnout na mixcloudovém profilu pořadu. Pořad, připravovaný naším redakčním kolegou Lukášem Grygarem, mapuje herní hudbu všech žánrů i podob a nechybí samozřejmě i výlety do její dávné minulosti. Vektor vysílá každý druhý týden v měsíci od 22:00, ale s novým rokem se přesunul na nový den: pondělí.

Už dnes večer si tedy můžete živě poslechnout díl, který bude celý věnovaný hudbě ze hry Detroit: Become Human. Tu u nás můžete aktuálně sledovat i v probíhajícím longplayi, kde Lukáše zaujala jako jedno z pozitiv hry. Soundtrack vyšel také v rozšířené pěticédéčkové edici a právě z té zazní dnes večer ve Vektoru bezmála hodinový výběr.

Na soundtracku se podíleli hned tři různí skladatelé, z nichž každý obstaral hudbu pro jednu ze tří hlavních postav. Jak se liší skladby pro Connora, Karu nebo Markuse, to už uslyšíte dnes od desáté večer na Radiu 1.

Nejnovější články