Přijďte na pražský Majáles, najdete na něm i herní zónu!
zdroj: tisková zpráva

Přijďte na pražský Majáles, najdete na něm i herní zónu!

27. 4. 2014 14:01 | Komerční sdělení / PR | autor: Redakce Games.cz |

Už ve středu 30. dubna, tedy přesně na "čarodějnice", se v areálu pražského výstaviště PVA Letňany odehraje jubilejní 10. ročník festivalu Majáles. A v jeho doprovodném programu tentokrát mimo jiné najdete herní zónu, o jejíž náplň a program se starají Games.cz a LEVEL. Na co se tedy můžete těšit?

Herní zóna pro sebe bude mít v rámci doprovodného programu Majálesu vyhrazen samostatný stan, ve kterém byste se určitě měli alespoň na chvilku zastavit. To, že se zde setkáte s členy naší redakce, je celkem jasné. Vedle toho se ale budete moci zapojit do LAN turnajů v Call of Duty, Trackmanii a dalších hrách, které uspořádá Grunex.com. Vyzkoušet si budete moci i virtuální brýle Oculus Rift nebo můžete zkusit zajet co nejrychlejší čas na Top Gear trati ve Forze Motorsport 4 a v sedačce Playseat a vyhrát tak roční předplatné Levelu. Na místě budeme také rozdávat nějaká ta starší čísla Levelu a na pokec se dostaví i několik populárních Youtuberů, včetně našeho kolegy z Tiscali Jirky Krále, kteří nedávno postavili celý pražský Majáles v Minecraftu.

Herní stan tedy bude určitě fajn, ale neděláme si iluze - na Majáles se chodí hlavně za muzikou. Na 10. ročník tak přijdou zahrát například Xindl X, Midi Lidi, Tomáš Klus, Horkýže Slíže, Monkey Bussiness, Vypsaná Fixa a hromada dalších českých a slovenských kapel. Kompletní seznam najdete na oficiálních stránkách, kde se rovněž dozvíte více o dalších částech doprovodného programu a také o principu unikátních čipových náramků, které na Majálesu nahradí vstupenku i peněženku.

Nejnovější články