Rail Nation: zahrajete si zase jednou s vláčky, zadarmo a v češtině!
zdroj: tisková zpráva

Rail Nation: zahrajete si zase jednou s vláčky, zadarmo a v češtině!

7. 6. 2015 19:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Duchovním nástupcem legendárního Transport Tycoonu byl podle Chrise Sawyera Locomotion z roku 2004. Stejně tak bychom ale mohli říct, že duchovním nástupcem her jako Locomotion jsou dnešní webové arkádové simulace vláčků. A jednou z těch nejzajímavějších je bezesporu Rail Nation.

V Rail Nation si můžete založit svoji vlastní železniční společnost a organizovat výnosné transporty zboží. Nechybí ani možnost spojování se s ostatními hráči do asociací, které vám pomohou vyhrát hru.

Nováčci v otázkách železniční problematiky se nemusí ničeho obávat. Vývojáři do Rail Nation zabudovali propracovaný tutoriál a hra samotná nabízí spoustu možností jak si upravit prakticky cokoliv. Duchovního nástupce původního Transport Tycoonu si tak nemusíte kupovat za stovky korun, ale jakousi moderní verzi podobných designových myšlenek můžete díky Rail Nation začít hrát zdarma hned teď.

467786-railnation_poutak-653x367 zdroj: tisková zpráva

Fakt, že je Rail Nation zaštítěna jménem tvůrců veleúspěšné prohlížečové strategie Travian, napovídá, že se jedná o vysoce zábavnou a návykovou látku, která zaujme jak příležitostné hráče, tak zapálené fanoušky. Nezáleží, zda si více užíváte simulátory nebo strategie, zda se vyžíváte v micromanagementu, nebo zvládnete z hlavy vyjmenovat desítky typů lokomotiv - v Rail Nation si každý něco najde.

Hra se nicméně netočí jen kolem železnice, ale i kolem městské infrastruktury, která roste zároveň s vaším podnikem. Čím úspěšnější budete, tím více budou městečka vzkvétat a tím více vyděláte. Naspořené peníze pak můžete dál investovat do městské infrastruktury nebo můžete nakoupit nové vlaky, případně i vylepšit ty stávající.

zdroj: Archiv

Rail Nation upřednostňuje sólové hraní na velkých mapách s dalšími hráči. Pokud hrajete podobné tituly jen jako příležitostný relax, ani v tom vás nezklameme. Pokud jste naopak zvyklí na aliance a spolupráci, tvůrci mysleli i na vás a umožnili tvorbu skupin až o 25 hráčích.

Rail Nation a další free to play hry můžete hrát zdarma na Freegames.cz.

Nejnovější články