S.K.I.L.L.- Special Force 2: vyzkoušejte bezplatnou alternativu Counter-Strike GO
zdroj: tisková zpráva

S.K.I.L.L.- Special Force 2: vyzkoušejte bezplatnou alternativu Counter-Strike GO

4. 9. 2016 10:30 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Counter-Strike vládne subžánru týmových stříleček pevnou rukou už mnoho let a Global Offensive v tom nepolevuje. Existují však i alternativy, pokud by někomu CSko nevyhovovalo. Jednou z nich je střílečka S.K.I.L.L – Special Force 2, která sice CS připomíná, ale ve skutečnosti nabízí v rámci stejného subžánru něco trochu jiného.

S.K.I.L.L. – Special Force 2 je rychlá multiplayerová střílečka s bohatým výběrem výstroje i výzbroje, možností upravovat vzhled postav i zbraní, variabilními mapami a několika herními módy.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270 zdroj: tisková zpráva

Herní módy

Vedle klasického Deathmatche a týmového Deathmatche najdete ve hře například mód Seizure, ve kterém se musí útočící tým dostat za každou cenu k tajným informacím. Jsou ukryté v nepřátelské bázi a bránící tým je tak musí i za cenu svého života střežit.

V módu Surival si zase vyzkoušíte místní variaci na klasickou Hordu. Na mapě se na vás hrne jedna vlna mimozemských nepřátel za druhou a vy jste na ně buď sami, nebo se jednotlivým vlnám postavíte společně až ve čtyřech hráčích. Mezi vlnami si můžete vylepšit zbraně a být tak proti mimozemšťanům mnohem efektivnější.

Defense mód je svým způsobem podobný Survivalu, jen musíte oželet vylepšování zbraní. Mód tak stojí jen na vašich schopnostech ovládat základní zbraně. A v módu Manhunt zase vyzkoušíte, jaké to je být vetřelcem. Můžete se převtělit do jednoho ze tří druhů: Ripper, Stunner a Libertine. Každý z nich nabízí unikátní schopnosti, se kterými můžete lidským protivníkům pořádně zatopit.

681981-s_k_i_l_l-special-force-2-1920x1080 zdroj: tisková zpráva

Výstroj, výzbroj a klany

S.K.I.L.L – Special Force 2 dělí zbraně do několika klasických separátních kategorií: pušky, odstřelovací pušky, MG a SMR. Všechny zbraně si navíc můžete upravit jak po vzhledové, tak po funkční stránce. Vedle skinů si lze na zbraně namontovat třeba lepší zaměřovače nebo tlumiče pro stealth akci. Upravit si však můžete i postavu svého vojáka pomocí různých helem, bot nebo opasků s municí.

Jednou z výhod hry je integrovaná správa klanů do herního klienta. Přímo ze hry tak můžete řídit a spravovat svůj herní klan se všemi potřebnými funkcemi a možnostmi na dosah ruky.

zdroj: Archiv

Lock and load

S.K.I.L.L – Special Force 2, což znamená Secret Kommando: Infiltrate. Liquidate. Liberate., běží na Unreal Engine 3 a v jednom zápasu zvládne až šestnáct hráčů.

Hra je zdarma, nemusíte si ji kupovat nebo platit žádné měsíční poplatky. Stáhnout si ji můžete z tohoto odkazu, a pak už jen začít hrát.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270 zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články