Sedmý díl ROG Extreme Gaming míří na tankodrom do Milovic
zdroj: tisková zpráva

Sedmý díl ROG Extreme Gaming míří na tankodrom do Milovic

22. 2. 2018 10:15 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Populární série ROG Extreme Gaming bude v dalším díle čelit opět nečekané výzvě. Tentokrát si herní týmy vyzkouší, jak je náročné hrát League of Legends na korbě jedoucího vojenského náklaďáku Tatra 813 bez plachty a v zimě na Milovickém tankodromu.

Dva pětičlenné herní týmy změří své síly ve třech zápasech populární hry League of Legends. V čele týmů stanou ti nejlepší z nejlepších – Petr „Xnapy“ Jirák, známý moderátor LoL akcí a Aleš „Freeze“ Kněžínek, vůbec první český profesionální hráč v LoL.

Jejich svěřenci se budou muset poprat s náročnými podmínkami a čelit nejen mrazu a vlhku, ale i otřesům na korbě vojenského náklaďáku Tatra 813, který s nimi bude jezdit po vytyčeném okruhu na tankodromu.

Na tým, který se s náročnými podmínka popasuje nejlépe, čeká odměna v podobě 30 tisíc korun, zatímco poražení si odnesou 15 tisíc. Hrát se bude již tradičně na osvědčených herních noteboocích ASUS ROG G752 s operačním systémem Windows 10.

Celým streamem bude provázet největší český youtuber MenT. Zápasy komentují Michal „Bronco” Šembera a Pavel „Mozilla” Klaban. Jako speciální hosté se do utkání zapojí influenceři VladaVideos a Blade. O tom, ke kterému týmu se hosté nakonec připojí, rozhodne až na místě los.

Akce startuje tuto sobotu 24. února 2018 v 9 hodin ráno a sledovat ji můžete živě na Twitch kanálu ROGCZSK nebo na facebookové stránce ASUS Republic of Gamers CZ.

ExtremeG_1 zdroj: tisková zpráva

Složení jednotlivých týmů:

Tým Xnapy: Petr „Xnapy“ Jirák, Martin „Necromartin“ Jucha, Matyáš „Carzzy“ Orság, Adam „Idyiom“ Ospálek, + influencer

Tým Freeze: Aleš „Freeze“ Kněžínek, Tomáš „Mortche“ Anděl, Jan „Dread“ Hrbáč, Miloslav „Thrae“ Poslední, + influencer

Co je Extreme Gaming?

První díl ROG Extreme Gaming se uskutečnil na plovoucím pontonu na Vltavě. Poté série zavítala do slavné vyhlídkové věže ve tvaru létajícího talíře na mostě SNP v Bratislavě, na vrcholy Sněžky v Krkonoších a Lomnického štítu ve Vysokých Tatrách. Z vrcholů hor jsme pokračovali do legendárního polského solného dolu Wieliczka u Krakova. A zatím poslední díl proběhl na speciální plošině zavěšené na ramenu jeřábu ve výšce 60 metrů nad Prahou.

Organizaci ROG Extreme Gaming zajišťuje společnost ASUS, která dodává veškerou techniku včetně herních notebooků ROG G752. Více informací a přehled předchozích dílů najdete na adrese www.republic-of-gamers.cz.

Nejnovější články