Skyforge - postavte se tváří v tvář bohům v novém MMORPG
zdroj: tisková zpráva

Skyforge - postavte se tváří v tvář bohům v novém MMORPG

22. 8. 2015 10:03 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Skyforge je zbrusu nová MMORPG hra s rychlými souboji, která balancuje na hraně fantasy a sci-fi zároveň. Vývoj mají na svědomí Allods Team, ale do velké míry jim pomáhali zkušení herní veteráni z Obsidian Entertainment. Soubojový systém je jednoduchý, ale zároveň natolik propracovaný, aby vás udržel při životě ve světě, kde stojíte tváří v tvář invazi bohů a jejich armád. Postavte se jim v novém online RPG zdarma hned teď!

Hra se odehrává na planetě Aelion, kde mají hráči přístup ke spoustě různých regionů. Mezi nimi si najde ten svůj úplně každý - Skyforge podporuje jak rychlé herní seance, tak i dlouhé štace nepřetržitého hraní. Aelion totiž není jeden obrovský herní svět bez hranic, ale je plný malých i velkých regionů. Jste zaneprázdnění a nemáte moc času? Pak jsou pro vás ideální malé instancované lokace, které stihnete proběhnout a dohrát během přestávky na oběd.

skyforge zdroj: tisková zpráva

Pokud se naopak řadíte mezi hardcore hráče a žánr MMORPG her je váš oblíbený, nabídne vám Skyforge spoustu obrovských otevřených oblastí ve kterých můžete strávit desítky hodin. Nechybí navíc ani onen dobře známý pocit z objevování. Každý by si tak měl najít to své a vy si to své můžete vyzkoušet zdarma.

Zajímavě se Skyforge staví i k hratelným třídám. Těch je tady několik, ale rozhodně nefungují jako v běžném MMORPG. Znáte to určitě sami: hra vás nutí k výběru třídy předem, prakticky nic o ní nevíte, nemůžete ji měnit a jste na ni odkázaní po dalších klidně 200 hodin. Jenže co když třeba po 50 hodinách zjistíte, že to není úplně váš šálek čaje a rádi byste zkusili něco jiného?

zdroj: YouTube.com

Inu máte smůlu, musíte si založit kompletně novou postavu a celý proces levlování podstoupit znova. S tím je tady konec: ve Skyforge levelujete všechny postavy simultánně a můžete se kdykoliv přepnout na jinou třídu stisknutím jediného tlačítka. Nelíbí se vám zrovna tahle třída? Nebo byste si ji rádi do nadcházejícího dungeonu rádi vyměnili?

Není to problém a nemusíte se kvůli tomu zdržovat cestou do města. Jednoduše zmáčknete příslušnou klávesu a máte jinou třídu na adekvátní úrovni. Kdykoliv byste se tak začali ve Skyforge nudit, nebo by vám už stávající třída přišla ohraná, můžete kdykoliv nahodit třídu jinou a začít prozkoumávat všechny jiné možnosti.

Originální pojetí tříd a zajímavě vyřešené rozdělení regionů jsou ale pouhou třešničkou na dortu. Tím dortem je pak plnohodnotné onlineové RPG, které můžete hrát jak s přáteli, tak sami. Můžete se naplno ponořit do fantasy/sci-fi světa a nemusí vás to stát ani korunu. Skyforge navíc vypadá nádherně a svojí grafikou připomíná spíše plnohodnotné "desktopové" hry, než běžnou free to play hru.

Hrajte Skyforge zdarma hned teď!

Nejnovější články