Sony XF90 zaměřena na detail!
zdroj: tisková zpráva

Sony XF90 zaměřena na detail!

22. 8. 2018 10:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Pro všechny filmové fanoušky je tu nová řada televizorů Sony Bravia XF90, díky které vám neuteče ani ten nejmenší detail.

S rostoucí velikostí obrazovek je kladen stále větší důraz na co nejvyšší kvalitu obrazu. Divák si lehce všimne nedokonalosti, jako je rozmazaný obraz při rychlých scénách. Právě na to se zaměřila společnost Sony při výrobě série XF90 a tyto problémy vyřešila použitím nové technologie X-Motion Clarity™, díky které jsou všechny akční scény ostré, plynulé, a navíc bez ztráty jasu. Nová série televizorů je vybavena procesorem X1 Extreme, který přináší špičkový divácký zážitek ve 4K HDR. Displej TRILUMINOS™ nabízí intenzivní a zářivé barvy pro ještě větší barevnou přesnost a technologie 4K X-Reality™ PRO díky specifickému algoritmu napomáhá vytvářet každý drobný detail.

Vzhledem k tomu, že se jedná o Android TV™, můžete si přehrát nejen filmy, hudbu, fotografie, hrát hry, ale také pustit aplikace, jako jsou Netflix, Amazon Prime Video či YouTube. Jednoduše se tak podíváte na to, na co máte právě chuť. Mimo to nabízí televizor praktické hlasové vyhledávání i ovládání. S vestavěným Chromecastem pak můžete během chvilky sdílet jakýkoliv obsah ze svého chytrého telefonu přímo na obrazovku.

xf90 zdroj: tisková zpráva

Design televizoru je tvořen tenkými hliníkovými rámečky, které při sledování filmů nebudou rušit vaši pozornost. Navíc si můžete vybrat, zda televizor umístíte pomocí minimalistického stojánku na stolek nebo zavěsíte na stěnu. Televizor nabízí několik rozměrů s úhlopříčkami obrazovky o velikosti 75’’, 65’’, 55’’ a 49’’ a tak si můžete zvolit přesně ten, který perfektně padne do vašeho obývacího pokoje.

Pokud si chcete vychutnat zážitek jako v opravdovém kině, připojte k televizoru elegantní zvukový projektor Sony HT-XF9000 s Dolby Atmos™, který navíc designově s televizorem perfektně ladí.

Televizor můžete zakoupit např. v obchodě ELVIA-PRO, která potěší každého hráče dárkem v podobě stolního fotbalu.

Nejnovější články