Stahujte desítky her z nabídky Xbox Game Pass za sníženou vánoční cenu
zdroj: tisková zpráva

Stahujte desítky her z nabídky Xbox Game Pass za sníženou vánoční cenu

22. 12. 2018 11:40 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Udělejte si na Vánoce radost a pořiďte si celoroční Xbox Game Pass za cenu půlročního. Všechny nové exkluzivity tak budete moci získat úplně okamžitě a věřte, že nabídka je opravdu luxusní.

Služba Xbox Game Pass nabízí více než 100 titulů, které si můžete jednoduše stáhnout do svého Xboxu a hrát, co hrdlo ráčí. Kromě velkých titulů jako Fallout 4 nebo Mortal Kombat X v nabídce najdete i menší, ale mimořádně zajímavé nové tituly jako Ashen či Below. Konzolové exkluzivní tituly jako Forza Horizon 4 nebo Sea of Thieves navíc rozšiřují nabídku přímo v den vydání a můžete si je tak zahrát doslova okamžitě. Kompletní nabídka je vám k dispozici po celou dobu vašeho předplatného – ve hrách můžete získávat všechny achievementy, hrát je online s kamarády (skrz službu Xbox Live Gold) a rozšiřovat si tak svou herní knihovničku za zlomek ceny. Xbox Game Pass naleznete na CZC.cz za akční cenu 1 549 Kč za roční členství.

Ještě doma nemáte Xbox One? Právě teď jsou na CZC.cz všechny modely s výraznou slevou. Vyberte si například klasický Xbox One S v bílé variantě s druhým ovladačem zdarma za 5 990 Kč nebo si udělejte radost nejsilnější konzolí na trhu – Xbox One X ve speciální Gold Rush edici se čtveřicí her Battlefield V Deluxe, FIFA 19, Battlefield 1 Revolution a Battlefield 1943 za skvělou cenu 11 990 Kč.

Tramvaj by vás možná nenapadla jako první, když je řeč o ideálním herním doupěti. Ale to rozhodně nezabránilo našim kamarádům z českého Xboxu, aby jednu pražskou zahalili do vánočních xboxových barev a překvapili cestující nikoliv žádostí o jízdenku. Místo toho jim dali do rukou gamepad a… na výsledek se můžete podívat sami ve videu.

zdroj: Xbox.com

Nejnovější články