Staňte se architektem ve stolní hře Mezi dvěma zámky šíleného krále Ludvíka
zdroj: tisková zpráva

Staňte se architektem ve stolní hře Mezi dvěma zámky šíleného krále Ludvíka

14. 9. 2019 10:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Král si žádá zámek! Tedy rovnou několik zámků. Šílený král Ludvík si zavolal vás, světoznámé architekty, abyste mu navrhli několik honosných sídel. Projekt takové důležitosti si ovšem žádá expertízu víc než jednoho člověka, proto na každém zámku spolupracujete s dalším mistrem architektem. Dokážete svým plánováním a schopností spolupráce vytvořit ten nejpůsobivější zámek na světě?

Mezi dvěma zámky šíleného krále Ludvíka je desková hra s vybíráním dílků z kolující nabídky, v níž každý dílek představuje jednu místnost zámku. Během hry spolupracujete s hráčem vlevo od vás na stavbě jednoho zámku a s hráčem vpravo od vás na stavbě jiného.

V každém tahu si vyberete z ruky devíti dílků dva, zbylé pošlete dalšímu hráči a poté se spolu se sousedy rozhodujete, jak nejlépe umístit po jednom z vybraných dílků do obou svých zámků.

Mezi dvěma zámky šíleného krále Ludvíka zdroj: tisková zpráva

Na konci hry se každý zámek oboduje zvlášť a osobní skóre každého hráče je to nižší z obou zámků, které pomáhal postavit. K vítězství je tedy potřeba, aby se každý hráč věnoval oběma svým zámkům stejně pečlivě a se stejným zápalem.

Jednou z předností hry je například fakt, že se hraje skvěle ve dvou i sedmi hráčích, stejně jako v jakémkoliv počtu hráčů mezi tím.

Hru Mezi dvěma zámky šíleného krále Ludvíka seženete právě teď u všech dobrých prodejců za doporučenou cenu 1 199 korun. Bližší informace o hře naleznete na oficiálních stránkách vydavatelství Mindok, případně na Facebooku.

Mezi dvěma zámky šíleného krále Ludvíka zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články