Středověká strategie Imperia Online se rozrostla o animované bitvy a globální mapu
zdroj: tisková zpráva

Středověká strategie Imperia Online se rozrostla o animované bitvy a globální mapu

13. 10. 2015 12:32 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Středověká strategie Imperia Online i po deseti letech provozu pořád funguje stylem, který by jí leckterá velká hra po takové době záviděla. Do hry se denně připojují stovky tisíc hráčů a vy můžete být jedním z nich. Imperia Online se navíc stále rozrůstá o nové funkce. Novinkou jsou například animované bitvy a nová globální mapa - vyzkoušet je můžete zdarma hned teď!

Na animované bitevní reporty a novou globální mapu se čekalo dlouho, ale s příchodem podzimu je do hry vývojáři konečně přidali. Skrze mapu tak můžete poznat kontext bitev, které vám zprostředkují hezká animovaná shrnutí - máte je k nahlédnutí kdy chcete a kolikrát chcete.

imperia online play zdroj: tisková zpráva

V rámci souhrnu si můžete nastavit rychlost animací, máte možnost přeskočit některé bojové fáze nebo můžete nakouknout na detailní informace o každé vojenské skupině, která se bitvy zúčastnila. Díky novým bojovým reportům se tak budete cítit jako skutečný vůdce! A všechno je navíc opravdu dobře optimalizované, takže to všechno starší počítač nebo notebook bez problémů utáhne.

Reporty jsou ale hlavně užitečný nástroj, díky kterému můžete rychle zanalyzovat bitvu a odpovědět si na otázku, proč jste vyhráli, nebo naopak prohráli a poučit se z toho pro příště. Abyste spíše vyhrávali, měli byste mít pořádný přehled o tom, co se děje. Od toho je tu nová globální mapa, která umí využít prvky minimapy na celé herní ploše. K ruce máte navíc všechny možné i nemožné filtry, které můžete potřebovat.

Imperia Online tedy zraje jako víno. Pokud se o tom chcete přesvědčit, stačí se bezplatně zaregistrovat, pak už můžete hrát zdarma!

Imperia Online a další free to play hry můžete hrát zdarma na freegames.cz.

Nejnovější články