Sveďte bitvu o budoucnost světa v unikátním mixu strategie a MMORPG Rodinia War
zdroj: tisková zpráva

Sveďte bitvu o budoucnost světa v unikátním mixu strategie a MMORPG Rodinia War

14. 11. 2015 16:50 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Rodinia War je na jednu stranu klasická budovatelská strategie, kterou znáte dobře z prohlížečů a jiných her. Na druhou stranu ale připomíná klasické MMO hry, zejména díky 3D zpracování, do kterého se přepínáte v některých fázích hry. Chvíli budujete města, expandujete říši, dobýváte cizí teritoria, ale pak sesednete z trůnu a pustíte se vlastnoručně do akce přímo na bojišti. Rodinia War můžete začít hrát zdarma hned teď!

V akční části Rodinia War najdete všechny klasické prvky, které byste od běžné fantasy onlineovky čekali: hledáte a sbíráte loot, plníte stále náročnější úkoly, získáváte zkušenosti a zvyšujete úroveň svojí postavy. To všechno ve velkém otevřeném světě, ne jen v jednom předpřipraveném dungeonu.

Jakmile si vybudujete město a začnete pokukovat po ostatních teritoriích, je důležité se rozhodnout: chcete na všechna ostatní území vtrhnout a osobně je drancovat, nebo raději uzavřete šikovné spojenectví, které vám s další expanzí pomůže? I takovéto volby musíte v Rodinia War řešit a je jen na vás, jestli se do toho pustíte po hlavě a po meči, nebo se k vítězství dostanete skrze diplomacii.

rodinia_war_game zdroj: tisková zpráva

Jedním z klíčových prvků Rodinia War je i vývoj hrdinů v jedné z pěti rytířských tříd. Zkušení rytíři jsou užiteční nejen v boji, ale také doma v království. Během války tam mohou sloužit jako generálové, zatímco v dobách míru se uplatní jako guvernéři. Pro vás z toho vyplývá další volba - co s cenným veteránem? Nechat ho v boji, nebo ho raději umístit jako generála či guvernéra zpátky do království?

Hra také nabízí inovativní funkci Alliance - spojenectví můžete prokázat králově dceři, nebo jejímu bratrovi. Vybírat byste měli pečlivě, protože následovníci královy dcery se mohou střetnout s podporovateli králova syna. Každé spojenectví má své výhody a nevýhody a je potřeba důkladně zvážit pro koho se rozhodnete.

Abyste se se svým kontinentem posunuli kupředu, je potřeba zabrat ostatní teritoria a rozšířit svůj vliv. Příběhově se Rodinia War odehrává v dobách po obrovském konfliktu černého draka Nidhogga s bohem. Ti dva spolu bojovali o moc a vládu nad matkou všech kontinentů: Rodinií. Černý drak Nidhogg byl po dlouhé válce nakonec přemožen a vyhoštěn bohem do Sealstone, aby se už nikdy nevrátil.

zdroj: Archiv

Temná energie a mysl Nidhogga, uvězněná v Sealstone, se přesunula do Asgardu, domova bohů. Vy pak vstupujete do hry, abyste zjistili, co se stalo poté, co Radam, bůh vědění, Sealstone zničili. Procestujete celou Rodinii abyste přišli na kloub toho, co se stalo s fragmenty Sealstone a odhalili tak tajemství zápletky, která otřese celým impériem. Budoucnost Rodinie je jen na vás!

Rodinia War můžete hrát zdarma v prohlížeči i v klientovi, který si můžete stáhnout z oficiálních stránek hry. Rodinia War je zdarma, takže se do boje o budoucnost kontinentu můžete vrhnout hned teď!

Rodinia War zdroj: tisková zpráva

Rodinia War a další free to play hry můžete hrát zdarma na freegames.cz.

Nejnovější články