Traktory a tahače obsadily silnice
zdroj: tisková zpráva

Traktory a tahače obsadily silnice

2. 11. 2012 13:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Řidiči pozor! Na české a slovenské silnice vyjely těžké stroje z Euro Truck Simulator 2 a Farming Simulator 2013. Pokud chcete usednout za volant jednoho z nich a nechcete čekat, můžete si je vyzvednout digitálně v depech Click2 play.

Všichni virtuální sedláci, rolníci, zemědělci a farmáři si mohou konečně vyhrnout rukávy a pustit se do poctivé, nefalšované, virtuální práce! Farming Simulator 2013 CZ, absolutní špička mezi zemědělskými simulátory, vyjel na česká a slovenská pole a je připraven vypořádat se jak s náročnými úkoly zahrnujícími setbu, orbu a sklizeň, tak se všemi případnými soky, kteří by ho snad chtěli svrhnout z jeho pomyslného trůnu.

A rozhodně na to nebude sám, neboť má k dispozici celou řadu pomocníků, ať už se jedná o nejrůznější pluhy, obraceče, rozprašovače a rozmetače, nebo řádkovací a secí stroje, či dokonce obří kombajny. Hráči se tak mohou těšit nejen na velké množství licencovaných značek, jako je například CASE IH a Deutz-Fahr, LAMBORGINI, SAME, HORSCH, AMAZONE a mnohé další, ale i na nové herní režimy, nové živočišné druhy a plodiny.

Farming Simulator 2013 CZ s sebou přiváží obrovskou porci zábavy, strategického plánování a celou řadu náročných výzev, které prověří i ty nejostřílenější virtuální zemědělce. Patříte mezi ně? Farming Simulator 2013 je v České republice a na Slovensku k dispozici v profesionální české verzi.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Krom kombajnů, traktorů a další těžké techniky můžete na silnicích potkat i další těžkotonážní obry, nákladní vozy z Euro Truck Simulatoru 2 CZ. Pokračování úspěšného prvního dílu s sebou přináší spoustu novinek a vylepšení, mezi nimiž nechybí nové modely tahačů i návěsů, velké množství jedinečných staveb, nově zpracovaná odpočívadla a pochopitelně i vylepšený grafický engine.

Na všechny, kdo si na to troufnou, zde čeká více než 60 evropských měst a možnost zhostit se role řidiče, jehož úkolem je doručovat důležitý náklad na úctyhodné vzdálenosti. Při pracovních cestách prozkoumáte desítky měst v zemích jako Velká Británie, Belgie, Itálie, Holandsko, Polsko a v mnohých dalších. Jste připraveni usednout za volant nejsilnějších vozů a zařadit se mezi řidičskou elitu?

Pokud na to máte, Euro Truck Simulator 2 CZ vám to umožní. Počítejte však s tím, že vaše výdrž, řidičské umění a rychlost bude vyzkoušena až na doraz! Euro Truck Simulator 2 se po českých a slovenských silnicích a dálnicích prohání už od 19. října a prodává se v profesionální české verzi (k dispozici je i slovenština).

Nejnovější články