V RPG NosTale můžete po akčních soubojích relaxovat při budování domu nebo na svatbě
zdroj: tisková zpráva

V RPG NosTale můžete po akčních soubojích relaxovat při budování domu nebo na svatbě

2. 1. 2016 15:02 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Připravte se na dobrodružství, jaké jste v online světě ještě nezažili. NosTale se sice tváří jako klasické RPG, které někdo polil anime omáčkou, ale pod asijskou slupkou toho na vás číhá mnohem víc než byste čekali. Staňte se součástí napínavého příběhu a vydejte se svými činy rozhodnout osud celého světa. Z malebné vesničky NosVille se vydáte přes posvátný chrám Fernon, tajemný Javorový les, ledový ostrov Glacernon až na hory Kremu a poušť Mortaz.

Ještě než se ale dostanete byť jen do chrámu Fernon, musíte se rozhodnout, kým vlastně chcete být. Do světa NosTale můžete vstoupit jako bojovník, lučištník nebo mág. Svoji volbu pak můžete v průběhu hry dále specializovat, stejně jako samotného hrdinu.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270 zdroj: tisková zpráva

Ve světě NosTale potkáte dva stejné hrdiny jen stěží, každá postava je unikátní. Můžete si vybírat mezi spoustou účesů, šperků, oblečení, zbraní, dovedností a dalších aspektů. Takhle vyparádění se pak vrhnete do akce, která nabízí klasické MMORPG možnosti.

Rozdáte si to s jinými hráči v robustním PvP systému, s ostatními se postavíte tváří v tvář zákeřným monstrům v PvE, potažmo obrovským nepřátelům ve speciálních raidech. Netřeba snad dodávat, že odměna ve formě bájných pokladů už na vás čeká... 

NosTale_07 zdroj: tisková zpráva

Čekají na vás také divoká zvířata, která si můžete chytit, ochočit a udělat z nich své domácí mazlíčky. Takového mazlíčka pak nemáte jen na parádu - po pořádném tréninku ho zapojíte do soubojů a stane se z něj váš cenný parťák.

NosTale navíc obsahuje tzv. Minizem, ve které si můžete odpočinout. V Minizemi si můžete postavit útulný domek s terasou, celý ho vyzdobit a vybavit, zasadit si na zahrádce stromky... A pak do něj pozvat své přátele, pořádat oslavy a starat se v něm o mazlíčky.

zdroj: Archiv

Ve hře dokonce funguje i vztahový systém, kdy se mohou dvě postavy domluvit a virtuálně se vzít - včetně slavnostního obřadu, ohňostrojů a dortu. V NosTale si tak najde to své každý. Ať už tedy chce bojovat s hráči, proti hráčům, vypiplat si postavu, trénovat mazlíčka, starat se o dům, pořádat party nebo se ženit či vdávat, bohatý online svět NosTale čeká zdarma právě na vás!

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270 zdroj: tisková zpráva

NosTale a další free-to-play hry můžete hrát zdarma na freegames.cz.

Nejnovější články