Velká podívaná u vás doma
zdroj: tisková zpráva

Velká podívaná u vás doma

25. 7. 2018 10:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Prázdniny jsou v plném proudu, vy jste stále u vody a užíváte si léta. Ovšem ne vždy je venku zrovna slunečné počasí. Letní přeháňky nabízí ideální příležitost, zůstat doma na gauči a pustit si oblíbený film. Díky nové televizní řadě Sony BRAVIA 4K HDR OLED AF8 si můžete užít každý film v nejvyšší kvalitě s opravdu černými odstíny v minimalistickém designu.

Není tomu dlouho, co Sony spustila prodej dlouho očekávané nové televizní řady Sony BRAVIA 4K HDR OLED AF8 na českém trhu. Televizory disponují nejnovější technologií obrazovek OLED a procesorem X1™ Extreme, který jednotlivě ovládá více než 8 milionů pixelů s vlastním osvětlením, což znamená, že si vychutnáte zářivé barvy i nejtemnější černou na velké obrazovce. Displej TRILUMINOS mapuje širší paletu barev a stará se o věrnou reprodukci odstínů. Navíc jsou televizory navrženy tak, aby u nich nedocházelo k vypalování obrazu.

Co se týče zvuku, pak určitě oceníte reproduktory s technologií Acoustic Surface, díky které vychází zvuk přímo z obrazovky televizoru a je perfektně sladěný s aktualním obrazem. Dva aktivační mechanizmy za televizorem zajistí zvuk, který se pohybuje spolu s obrazem, takže vše uslyšíte ze správného místa a lépe se přenesete do děje filmu, který právě sledujete.

GetFile (2) zdroj: tisková zpráva

Sony BRAVIA 4K HDR OLED AF8 nabízí okamžitý přístup k filmům, pořadům i aplikacím jako jsou Netflix, Amazon Prime Video, YouTube a další, takže si můžete kdykoliv pustit svůj oblíbený seriál. Navíc hravě přehraje celou řadu formátů HDR, včetně HDR10, Hybrid Log-Gamma a Dolby Vision™.

Televizory jsou navrženy v minimalistickém designu s tenkými rámečky, takže hladce zapadnou do každé místnosti. Vybrat si můžete ze dvou velikostí, menší 139 cm nebo větší 164 cm úhlopříčky.

GetFile (1) zdroj: tisková zpráva

Televizor můžete zakoupit např. v obchodě ELVIA-PRO, který navíc potěší každého hráče dárkem v podobě stolního fotbalu.

Nejnovější články