Velryby ničí svět, ale je to nutně špatně? Zasoutěžte si o českou karetní hru a zjistěte to sami
zdroj: tisková zpráva

Velryby ničí svět, ale je to nutně špatně? Zasoutěžte si o českou karetní hru a zjistěte to sami

7. 9. 2019 14:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Redakce Games.cz

Nikdo neví, jak k tomu vlastně došlo, ale pravdou je, že svět je ve válce. S velrybami. Obrovské kolosy se snáší z nebes a devastují lidmi vybudované mrakodrapy. Lidé se samozřejmě brání a útok opětují. V české karetní hře Velryby ničí svět můžete stanout na obou stranách barikády a zvrátit probíhající válku na jednu ze jmenovaných stran.

I když to může znít jako drsná válečná hra, Velryby ničí svět jsou ve skutečnosti menší karetní hrou pro 3–6 hráčů, kterou odehrajete do patnácti minut. A jde v ní především o blafování. Komu se podaří správně mást soupeře, ten má větší šanci na vítězství. Ale sám si musí dát pozor, komu bude věřit.

Abyste se mohli zapojit do soutěže o tuto českou hru, jejímiž autory jsou Jindřich Pavlásek a Petr Vojtěch, musíte správně odpovědět na všechny tři otázky níže. Pokud si s nimi nebudete vědět rady, zavítejte na oficiální stránku hry, kde se jistě doberete správných odpovědí.

Soutěž poběží do 22. září do půlnoci. Poté vylosujeme tři soutěžící se správnými odpověďmi, kteří vyhrají karetní hru Velryby ničí svět. Výherce budeme kontaktovat emailem.

Anketa: Vyhrajte českou karetní hru Velryby ničí svět

Hlasování již skončilo.

Nejnovější články