Všechno lítá, co peří má. Ve stolní hře Na křídlech se stanete hrdými majiteli exotické voliéry
zdroj: tisková zpráva

Všechno lítá, co peří má. Ve stolní hře Na křídlech se stanete hrdými majiteli exotické voliéry

21. 9. 2019 11:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Víte, kdo to je kardinál červený? Nejde o historickou postavu, ale o poměrně malého ptáčka, který žije v Severní Americe, v Mexiku, Belize, Guatemale a na Bermudských ostrovech. Jak to víme? Díky nové stolní hře Na křídlech, ve které je edukativní prvek jen vedlejším produktem zábavy.

Ve hře Na křídlech se stáváte nadšenými ornitology, pozorovateli ptactva, badateli a sběrateli, kteří se snaží přilákat do své voliéry co nejúžasnější ptačí exempláře. Vaše voliéra zahrnuje tři různé biotopy a každý pták pomůže rozvinout vaši ptačí zoo v určité oblasti: shánění potravy, snášení vajec a získávání nových přírůstků do voliéry.

Na vás je správa celé voliéry – zaplňování jejích prázdných koutů novým ptactvem a zajištění přísunu potravy. Tu získáváte z krásného krmítka, které ve hře figuruje jako takzvaná „dice tower“, tedy věž pro házení kostek.

Na křídlech zdroj: tisková zpráva   Na křídlech zdroj: tisková zpráva

Když pominete herní mechanismy, máte mimo svůj tah možnost se lecčemu přiučit. Hra Na křídlech obsahuje balíček 170 unikátních karet, z nichž každá představuje jednoho amerického ptáka. Některé skutečné informace na kartě použijete i při hře (například rozpětí křídel či preferovaný jídelníček), ale zároveň jsou zde i informace o výskytu, zvycích a dalších zajímavostech o daném druhu.

I když jde o kompetitivní hru, nechybí pravidla pro jednoho hráče. V každém případě se vítězem hry stane hráč, jemuž se podaří získat nejvíc bodů. Body lze získat za zajímavé ptáky ve sbírce, za plnění různých úkolů vyhodnocovaných během hry i na jejím konci, za snůšku vajec, za nahromaděnou potravu a kořist. 

Hru Na křídlech seženete právě teď u všech dobrých prodejců za doporučenou cenu 1 399 korun. Bližší informace naleznete na oficiálních stránkách vydavatelství Mindok, případně na Facebooku.

Na křídlech zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články