Vydejte se do boje ve War Thunder!
zdroj: tisková zpráva

Vydejte se do boje ve War Thunder!

25. 8. 2014 10:45 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Svět War Thunder už netrpělivě očekává nový patch v1.43, který do této populární hry přinese nejen další nové stroje a mapy, ale i unikátní systém, pomocí kterého můžete vydělávat peníze na vytváření nového obsahu pro ostatní hráče. Pokud jste tedy doteď váhali, zda se do hry pustit, je tady další argument, proč War Thunder zcela zdarma vyzkoušet!

Na rozdíl od čistě PvP (hráč proti hráči) systému známých World of Tanks a World of Warplanes, se War Thunder více blíží tradičním MMO hrám, ve kterých se můžete utkat i s počítačem řízenými protivníky (PvE). Velkou výhodu drží War Thunder díky rozhodnutí vývojářů z Gaijinu poskládat do jedné hry totéž, co konkurence rozstříhá na tři samostatné tituly; mluvíme o leteckých bitvách, pozemních bitvách a dokonce i těch námořních.

warthunder-bannerFinal zdroj: tisková zpráva

War Thunder vám postupně nabídne všechny tři aspekty mechanizované války a nechá vás vybrat z celkem tří režimů. Arkádová hra bude zajímat především ty, kteří se hrou začínají, nebo se u ní chtějí pouze odreagovat. Snížená realističnost snad na všech polích vám hraní v mnohém usnadní. O něco náročnější pak bude režim historických bitev, ve kterém se ztíží ovládání a fyzika vás potrestá za jakékoliv neuváženosti. Nejvyšší laťku ale představuje režim plných historických bitev. V tomto režimu už by se War Thunder měla přiblížit skutečným leteckým simulátorům. Jediné možné nastavení kamery je přímo z kokpitu, ovládání a chování letadla ve vzduchu potom bude výzvou i pro ty nejotrlejší.

Díky historicky podloženým bitvám se do hry mnohem lépe ponoříte, nestane se vám totiž, aby v náročnějších režimech legendárnímu britskému Spitfiru zdatně asistovaly sice neméně legendární, zato německé Messerchmitty, či sovětské Iljušiny.

Nejnovější články