Vydejte se na trať s legendárními lokomotivami v Rail Nation - zdarma a v češtině!
zdroj: tisková zpráva

Vydejte se na trať s legendárními lokomotivami v Rail Nation - zdarma a v češtině!

29. 11. 2015 11:27 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Populární online simulátor vlakové společnosti Rail Nation se nedávno rozrostl o několik nových legendárních mašin a funkcí. Vaše železnice tak mohou oživit staré známé lokomotivy, jedna kultovní německá mašina a přibyla též možnost si velice jednoduše zvednout produkci o 10 procent! Pokud to ve vás vzbudilo zvědavost, můžete si Rail Nation, duchovní nástupce Locomotion a Transport Tycoon, zahrát zdarma hned teď!

Začněme od legendární německé mašiny Eagle, která je ve hře dostupná jako alternativní produkční série pro Swallow. Lokomotiva se vám odemkne automaticky za podmínky, že jste v herním obchodě nakoupili nějaké zlaťáky. Stačí, když jste do zlaťáků investovali někdy v minulosti a máte nádhernou Eagle v garáži.

469150-467786-railnation_poutak-653x367-653x367 zdroj: tisková zpráva

Eagle, známá také jako Adler, je vůbec první německá lokomotiva a vývojáři si s ní dali opravdu záležet. Slavnou lokomotivu vymodelovali do posledních detailů, o čemž se můžete v Rail Nation sami přesvědčit.

Další novinkou je jednoduchý způsob, jak zvýšit produkci některých budov o celých 10 %. Konkrétně jde o restauraci, nákupní centrum a hotel. Stačí se podívat na krátké video a dostanete desetiprocentní bonus na produkci. Tak neváhejte a přihlaste se o svůj bonus zdarma hned teď!

zdroj: Archiv

10% bonus je dostupný vždy jen jednou za produkční cyklus a při troše štěstí dostanete víc než jen zvýšení produkce budov. Na několik šťastlivců čeká i jedno velké překvapení, ale to prozrazovat nebudeme...

Na závěr vás musíme upozornit na několik dalších přírůstků, alespoň ve formě obrázků. Pokochejte se lokomotivami níže a pak se s nimi vydejte na trať v Rail Nation! Hrát můžete zdarma hned teď!

Rail Nation zdroj: tisková zpráva Apollo – Series 218

Rail Nation zdroj: tisková zpráva Ares – DH9500 a DE11000

Rail Nation zdroj: tisková zpráva Horus – GE AC6000CW

Rail Nation zdroj: tisková zpráva Thor – EMD GP60

Rail Nation zdroj: tisková zpráva Poseidon – Class 66

Rail Nation a další free to play hry můžete hrát zdarma na Freegames.cz.

Nejnovější články