Vyzkoušejte masivní bitvy v onlineovce Skyforge a zapojte se do turnaje o více jak 15 000 euro!
zdroj: tisková zpráva

Vyzkoušejte masivní bitvy v onlineovce Skyforge a zapojte se do turnaje o více jak 15 000 euro!

14. 12. 2015 17:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

End game obsah je alfou a omegou každého správného MMORPG a novinka od Obsidianu nedávno povýšila na novou úroveň. War's Onset je update, který Skyforge významně rozšířil především pro hardcore hráče na nejvyšších úrovních. Tvůrci do hry přidali velké rozšíření, jehož největší novinkou je Pantheon War, kde se mohou utkat jen ti nejlepší z nejlepších. Máte na to? Dokažte to zdarma hned teď!

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270 zdroj: tisková zpráva

V rámci Pantheon War může každý Pantheon do bitvy proti nepřátelskému vyslat až 100 svých nejsilnějších a nejlepších válečníků. V impozantních nebeských chrámech svádíte epické bitvy o slávu, čest a bohaté odměny. Válčit navíc může každý hráč na vysoké úrovni: ať už se soustředí na PvP, nebo PvE.

Masivní Pantheon War není jedinou novinkou War's Onset. Další jsou změny balancu jednotlivých tříd. Spoustu vylepšení dostali například Archer, Kinetic, Gunner a další. Došlo také na předělání statistik a obecně platí, že za většinu změn a novinek mohou poděkovat hráči sami sobě - právě díky nim a jejich příspěvkům na fórech mohli vývojáři Skyforge upravit a posunout správným směrem.

zdroj: Archiv

Vedle vydání updatu tvůrci oznámili i speciální turnaj o skutečné ceny v hodnotě více jak 15 000 euro, které budou rozděleny mezi evropské a americké servery. Prize pool se má navíc navyšovat společně s tím, jak se budou prodávat Tournament Packs plné zajímavých bonusů. Začněte hrát Skyforge zdarma hned teď a třeba se k výhrám probojujete také!

"Z vydání nového obsahu jsme v týmu nadšení. Je to výsledek zpracování spousty feedbacku a testování, díky kterému budeme hru vylepšovat i v budoucnu. S Pantheon War Tournament se svět Skyforge dočká prvního masivního interního konfliktu, kdy se proti sobě postaví Pantheony bojující nejen o bohatství, ale také o slávu napříč celým Aelionem! Vaše neutuchající podpora v posledních měsících byla důležitá a děkujeme všem hráčům."

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270 zdroj: tisková zpráva

Skyforge a další free to play hry můžete hrát zdarma na freegames.cz.

Nejnovější články