War Thunder se s updatem 1.87 „Locked On!“ posouvá do moderního konfliktu
zdroj: tisková zpráva

War Thunder se s updatem 1.87 „Locked On!“ posouvá do moderního konfliktu

13. 3. 2019 14:04 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Společnost Gaijin Entertainment nedávno oznámila a také vydala velkou aktualizaci obsahu s číslem 1.87 pro svou vojenskou bojovou hru War Thunder. Její vydání posouvá technologii bojových vozidel ve hře ještě o kus dál a dovoluje tak hráčům utkat se ve strojích z konce 20. století, z nichž některé byly zařazeny do výzbroje dlouho po konci studené války. Kromě nové úrovně bojových vozidel zažije svůj debut i mnoho nových letounů a plavidel.

Nová, sedmá úroveň bojových vozidel obsahuje tanky a bojová vozidla z období od konce 80. let do konce 90. let. Některé nové stroje, jejich vlastnosti a unikátní bojové schopnosti budou představeny v devblozích, z nichž první byl nedávno vydán.

Konkrétně jde například o první francouzské helikoptéry, nové lodě i systém SAM 2S6 „Tunguska“. Z dalších vozidel můžeme jmenovat například tanky M1A1 za Ameriku nebo Challenger 2 za Anglii.

Tato konkrétní verze Challenger 2 je zatím tou nejmodernější ve službách britské armády. V aktualizaci 1.87 Locked on! budou moci hráči War Thunderu velet Challengeru 2 na bojištích po celém světě. Vznikl jako náhrada Challengeru 1, je ve výzbroji britské armády od konce 90. let a sloužil jak v mírových misích, tak i v Iráku.

Stejně jako jeho předchůdce, i Challenger 2 disponuje skvělou kombinací mobility a palebné síly. S pancéřováním typu Chobham se jedná o jedno z nejodolnějších vozidel ve hře, smrtící zejména ve frontálních soubojích. Jedná se o silného nepřítele, schopného se postavit těm nejsilnějším vozidlům ostatních zemí ve War Thunderu.

Více o sedmé úrovni pozemních sil, MBT Challenger 2 a dalších nových strojích v aktualizaci 1.87 najdete ve War Thunder devblozích: http://devblog.warthunder.com.

Obsahový update 1.87 Locked On! obsahuje i novou mechaniku radarových systémů jak pro letadla, tak pro helikoptéry i tanky. Díky novému pojetí radarových systémů můžete v širokém okruhu včas detektovat nepřátelská letadla či helikoptéry a zajistit tak adekvátní obranu pozemních vozidel.

Na druhou stranu jsou odpovídajícími radarovými systémy vybavena také letadla i helikoptéry, které mohou zjistit přítomnost radarem vybavených protileteckých systémů. Protiletecká vozidla si ale mohou svůj radar deaktivovat a tím zmenšit šance na odhalení. Díky této „elektronické válce“ jsou teď bitvy ve War Thunder ještě pestřejší a taktičtější než kdy dříve.

Update Locked On! přidává také dvě nové lokace a řadu dalších věcí, na které se můžete podívat na oficiálním webu nebo rovnou ve hře.

Nejnovější články