Webová strategie Legends of Honor vám dovolí vybudovat hrad, město i obrovskou armádu
zdroj: tisková zpráva

Webová strategie Legends of Honor vám dovolí vybudovat hrad, město i obrovskou armádu

19. 3. 2016 14:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Legends of Honor je online simulátor středověkého království se vším, co k tomu patří. Začínáte se skromným zámkem a ještě skromnějším podzámčím. Šlechta řídí všechno z bezpečí hradu, zatímco poddaní pilně pracují v malém městečku pod ním.

Novinku Legends of Honor mají na svědomí stejní tvůrci, kteří nám přinesli Goodgame Empire a taktéž známé Goodgame Big Farm. Obě hry jsou v Česku i na Slovensku ohromně populární, jak nám nedávno prozradil Caglar Eger, šéf rozvoje mezinárodního byznysu v Goodgame Studios. Empire i Big Farm v ČR a SR hraje přes šest milionů hráčů a vývojáři doufají, že Legends of Honor tohle číslo ještě zvedne.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270 zdroj: tisková zpráva

Svět & hrad

V Legends of Honor se podíváte do světa, jehož osud je díky třem znesvářeným frakcím nahnutý.

Frakce:

  • Warriors of the Wild Lands („We are not led, we lead“)
  • Order of the Golden Claw („Not for the Gain, for the pride“)
  • Knights of Ash and Shadow („Through fire and fury“)

Hra kombinuje rychlé PvP souboje dvou hráčů se strategickým budováním impéria. Ne všechny bitvy totiž bojujete s mečem v ruce a proto je důležitá vaše schopnost a taktika při budování impozantního a mocného hradu.

zdroj: Archiv

Všechny své budovy můžete postupně vylepšovat a to se netýká jen vašich poddaných a jejich příbytků či produkčních budov. Vylepšovat je potřeba i obranu. Nejdříve bránu, pak věže a nakonec i zdi. K dobré obraně hradu neodmyslitelně patří i pořádný zákop, který dotírající nepřátele zdrží. Jestli už teď přemýšlíte kde na to všechno vzít peníze, tak se nemusíte strachovat – vaši poddaní vám za přístřeší a bezpečí pevných zdí platí daně.

Stavění měst je v Legends of Honor stejně důležité, jako souboje hrdinů a jejich armád. Vedle vylepšování budov a rozšiřování hranic města je potřeba své teritorium také pořádně opevnit a přitom jedním očkem koukat na suroviny. Armáda totiž nepracuje na dobré slovo, ale spotřebovává suroviny. S nimi musíte tedy nakládat obezřetně, protože kdybyste se náhodou příliš rozmáchli ve městě, nemusely by vám zbýt zdroje pro vojáky. A přijít o jednotky tady určitě nechcete.

Legends of Honor zdroj: tisková zpráva

Hrdinové

V Legends of Honor hrají velkou roli hrdinové. Těch můžete mít několik a je na vás, jestli hrdinu necháte hezky v teple hradu, nebo ho vyšlete do první linie. Pokud bude chrabrý rek doma, bude moct vaše panství účinně bránit. Pokud ho vyšlete za hradby, může zase on zaútočit na nepřátelský hrad a pokusit se dobýt jejich pevnost.

Útočit nemusíte ale pouze na hrady. Cesta k nim vede přes hluboké lesy a široké pláně, kde se se svými armádami potulují ostatní hrdinové. Jestliže se na to v takové chvíli cítíte, zaútočte a třeba se misky vah obrátí na vaši stranu. A kdo ví, možná se vám podaří odchytit nepřítele zrovna na cestě k vašemu hradu.

Legends of Honor zdroj: tisková zpráva

Souboje připomínající Civilizaci a Heroes of Might & Magic

Souboje jsou sice automatické, ale svým před a pozápasovým resumé velmi podobné těm ze série Heroes of Might & Magic. Před samotným střetem uvidíte sílu vaší armády i sílu nepřátelské armády. Z toho si můžete vyvodit vaše šance na přežití. Souboje pak proběhnou ve formě animace, která jako by Civilizaci z oka vypadla. U soubojů hraje prim samozřejmě armáda v čele s hrdinou, ale pozor musíte dávat i na terén, který má vliv na výkon vašich a nepřátelských vojáků.

Virtuální bojovníci se do sebe zaklesnou a vy po pár vteřinách uvidíte výsledky právě jako z HOMAM. V nich se dozvíte, jak si vedly obě armády, o kolik jednotek která přišla a hlavně kdo vyhrál. Za bitvu získáváte zkušenosti pro hrdinu a ten pak získává schopnosti, díky kterým je ještě silnější.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270 zdroj: tisková zpráva

V Legends of Honor se tak můžete vrhnout nejen do svých nepřátel, ale také do poklidného budování hradu a přilehlého městečka. Hra je dostupná zdarma, nemusíte ani nic stahovat, stačí jen prohlížeč a internetové připojení. Zaregistrujte se a hrajete zdarma hned teď.

Legends of Honor a další free to play hry můžete hrát zdarma na Freegames.cz

Nejnovější články