World of Tanks PC představuje unikátní Warhammer 40.000 propojení - soutěž o kódy
zdroj: tisková zpráva

World of Tanks PC představuje unikátní Warhammer 40.000 propojení - soutěž o kódy

17. 5. 2018 15:28 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Z válečných zón v univerzu Warhammer 40.000 až na bitevní pole World of Tanks. Wargaming a Games Workshop znovu spojily své síly. Po předchozí spolupráci ve World of Tanks Blitz se legendární vylepšení objevují ve World of Tanks PC.

Pro World of Tanks ani Warhammer není vášeň neznámým pojmem. Vždyť oba světy mají velmi bohatou historii plnou ikonických vozidel a podporují je nesmírně nadšení fanoušci.

Vášeň není pro Svět tanků ani Warhammer neznámou veličinou. Oba vesmíry mají bohatou historii plnou ikonických vozidel, navíc jsou obě značky podporovány nesmírně nadšenými fanoušky. Takže, máte dvě komunity a dvě naprosto úžasné značky, které můžete nějakým způsobem spojit. A najednou dostanete nápad – co takhle mít tank ve stylu Warhammeru?

zdroj: Archiv

Ledoví bojovnící z Vahally jsou známí jako jedni z nejoddanějších lidských válečníků. Hráči se budou moci přinést troche z té nikdy nekončící 41 tisícileté bitvy světa tanků. Nabízíme totiž jedinečnou možnost předělat si ikonický tank KV-2(R) do stylu Valhalla Ragnarok.

Co když ale zmíněný tank ve své sbírce nemáte, ale chtěli byste mít? Jednoduše, 10 z vás nabízíme možnost vyhrát v rychlé soutěži kód, který obsahuje nejenom tank KV-2(R), ale i skin Valhalla Ragnarok, slot v garáži a plně vytrénovaný ‘zero-Skille” s Brothers-in-Arms perkem. Balíček v hodnotě 30 dolarů získáte, pokud do pátku 18. 5. 23:59 odpovíde správně na níže uvedenou otázku a usměje se na vás štěstí v následném losování. Kódy 10 výhercům pošle redakce během následujícího víkendu na e-mailovou adresu uvedenou u odpovědi na otázku.

Update: desítce výherců jsme slíbené kódy rozeslali.

Nejnovější články