World of Tanks slaví výročí konce války trojicí nových tanků včetně Rudyho ze seriálu Čtyři z tanku a pes
zdroj: tisková zpráva

World of Tanks slaví výročí konce války trojicí nových tanků včetně Rudyho ze seriálu Čtyři z tanku a pes

9. 5. 2015 9:21 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Celý svět si připomíná 70. výročí ukončení 2. světové války a World of Tanks nesmí zůstat pozadu. Unikátní výročí si zaslouží unikátní obsah a přesně ten si pro hráče vývojáři z Wargamingu připravili. Nově můžete ve hře osedlat tři legendy, které přispěly ke konci 2. světové války. Jde o tanky Cromwell B, IS-2 a T-34-85 "Rudy". World of Tanks je zdarma, takže si můžete všechny tři kousky vyzkoušet zdarma hned teď na freegames.cz.

IS-2 je tank, který se účastnil útoku na Berlín v roce 1945 a velkou měrou se tak podílel na ukončení války. Jde o těžký tank VII. úrovně a svým výkonným 122 mm dělem může znovu nahánět hrůzu nepřátelům, teď už naštěstí jen virtuálním. V IS-2 se budete ctít jako doma obzvláště tedy, máte-li zkušenosti s jízdou v sovětských těžkých tancích.

167502-wot-bannerfinal-653x367 zdroj: tisková zpráva

Cromwell B je silným strojem, který ve druhé světové válce nedělal britským silám vůbec žádnou ostudu. Jeho hlavní výhodou je velká rychlost pohybu a ruku v ruce s ní i rychlost střelby. Jak Cromwell B, tak IS-2 jsou věrně vymodelované podle reálných předobrazů. Unikátním přídavkem do hry je ale hlavně tank T-34-85 s přezdívkou "Rudy".

zdroj: Archiv

Rudyho si jistě dobře pamatujete ze slavného polského seriálu Čtyři z tanku a pes. T-34-85 si užijete, pokud máte rádi sovětské tanky středních úrovní. Rudy je v rámci World of Tanks unikátní ještě jednou věcí - celá jeho posádka je vymodelována a pojmenována podle tankistů z televizního seriálu. Vhledem k unikátnosti své předlohy nejde na Rudyho umístit vlastní emblémy a nápisy, ale můžete použít libovolný vzor kamufláže, který je pro sovětská vozidla momentálně dostupný.

World of Tanks zdroj: tisková zpráva

World of Tanks a další free to play hry můžete hrát zdarma na Freegames.cz.

Nejnovější články