Zahrajte si je hned, jak vyjdou. Nejočekávanější hry měsíce března
zdroj: tisková zpráva

Zahrajte si je hned, jak vyjdou. Nejočekávanější hry měsíce března

3. 3. 2016 18:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Popadněte zbraně, nastartujte motory a pusťte se do pořádné herní jízdy. CZC.cz má pro vás další herní tipy, se kterými si užijete březen jako ještě nikdy. A nezáleží na tom, jestli dáte přednost klidnému farmaření, pořádnému napětí, adrenalinovým závodům, dech beroucí akci nebo tomu nejdrsnějšímu boji.

Heavy Rain and Beyond: Two Souls Collection

Ponořte se do temné atmosféry a napínavého příběhu dvou velkých noirových hitů minulých let – HeavyRain a Beyond: Two Souls. Oba nyní vycházení společně ve Full HD rozlišení a s ostřejšími texturami. Ať už se nejdřív vydáte po stopách sériového vraha, nebo se rozhodnete komunikovat se světem mrtvých, čeká vás pořádná dávka napětí. A pamatujte, že každé vaše rozhodnutí určí, jak se bude příběh vyvíjet.

  • Vychází: 2. 3. 2016
  • Podporované platformy: PS4

 

  heavy zdroj: tisková zpráva

Tom Clancy’s The Division

Zapomeňte na ptačí chřipku nebo virus Zika. Teď vás čeká smrtonosná pandemie, která s sebou přináší zkázu a chaos. Alespoň taková je situace v ulicích New Yorku. A vy se svou jednotkou musíte do města vrátit pořádek. Pomůžou vám s tím nejen vaši parťáci, ale i prvotřídní technologie a schopnosti, které si postupně zdokonalujete. Je jen na vašem herním stylu, jaký postup při tom zvolíte.

  • Vychází: 8. 3. 2016
  • Podporované platformy: PC/PS4/XONE

  division zdroj: tisková zpráva

Farming Simulator 2015 – oficiální rozšíření 2.

Postarat se o domácí zvířata, zasít a vypěstovat obilí, sklidit, prodat a vůbec se všemožně starat o to, aby vaše farma fungovala co nejlépe. Přesně to je vaším úkolem ve Farming Simulator 2015. A aby vaše práce byla co nejzábavnější, dostanete do ruky spoustu nového vybavení od světových značek a navíc si můžete vytvořit vlastní stroje, vozidla a krajinu. Tak s čím vyjedete na pole?

  • Vychází: 10. 3. 2016
  • Podporované platformy: PC

  farming zdroj: tisková zpráva

EA Sports UFC 2

Postavte se do klece a ukažte všem, kdo je nejlepší ultimátní bojovník na této planetě. Stačí si jen vybrat toho správného zápasníka a režim, který vám nejvíce vyhovuje. V EA Sports UFC 2 jich máte k dispozici hned pět. A aby byl váš zážitek co nejvěrnější, můžete se těšit na větší možnosti uhýbání a věrnější knockouty. Teď už vám žádný soupeř neunikne!

  • Vychází: 17. 3. 2016
  • Podporované platformy: PS4/XONE

ufc zdroj: tisková zpráva

Need For Speed

Vyšperkujte si auto, sedněte za volant a staňte se jezdeckou legendou. S novým Need For Speed si svůj stroj dokonale vyladíte a lámání rychlostních rekordů i honičky s policií zvládnete s naprostým přehledem. Na výběr přitom máte z pěti způsobů hraní – Speed, Style, Build, Crew a Outlaw. Máte tak před sebou spoustu hodin té nejrychlejší zábavy a adrenalinu.

  • Vychází: 17. 3. 2016
  • Podporované platformy: PC/PS4/XONE

  needforspeed zdroj: tisková zpráva

Trackmania Turbo

Že vás závodní hry nebaví? Tak to jste asi ještě nehráli Trackmanii. S ní totiž dostává výraz "závod" nový význam. Zábava tady čiší z každého detailu, ať už svištíte slunnými plážemi, nebo třeba kopcovitou venkovskou krajinou. Abyste měli jistotu, že vás tahle hra vážně nudit nebude, připravili tvůrci ze studia Nadeo originální novinku – jedno auto můžete řídit ve dvou. Zajímavá výzva, co říkáte?

  • Vychází: 25. 3. 2016
  • Podporované platformy: PC/PS4/XONE

  trackmania zdroj: tisková zpráva

MXGP2 - The Official Motocross Videogame

Navlékněte kombinézu, nasaďte helmu a pusťte se do souboje s terénem i soupeři. Nový díl MXGP je tady! A s ním i spousta prachu, špíny a adrenalinu. Hra totiž nabízí nejen nové jezdce a tratě, ale i vylepšený terén, fanoušky a kompletní grafiku. Navíc vás čekají více soutěživí a agresivnější soupeři, takže o horké chvilky rozhodně nebude nouze. Prostě motokros, jak má být!

  • Vychází: 31. 3. 2016
  • Podporované platformy: PC/PS4/XONE

  motocross zdroj: tisková zpráva

Bonus pro fajnšmekry – "sběratelka" Hitmana

Jelikož bude nový Hitman vycházet po epizodách a plná krabicová verze bude dostupná někdy koncem roku, úmyslně jsme ho nezahrnuli do našeho výčtu pecek, ale postavili jsme jej na čestné místo na konci. Pro největší fandy elegantních vražd máme opravdovou lahůdku - sběratelskou edici nejnovějšího Hitmana, která udělá radost nejen stylovou figurkou, fešáckou kravatou nebo artbookem, ale také okamžitým přístupem k epizodám hned po jejich vydání. Co však zamrzí všechny PC bojovníky, dostupná bude od 11. 3. 2016 zatím jen ve verzích pro konzole PS4 a Xbox One.

  hitman zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články