Zahrajte si je hned, jak vyjdou. Nejočekávanější hry měsíce května
zdroj: tisková zpráva

Zahrajte si je hned, jak vyjdou. Nejočekávanější hry měsíce května

6. 5. 2016 16:45 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Květen přinese na herní scénu opravdové lahůdky jako Doom, Overwatch nebo Uncharted 4. Pojďte společně s CZC.cz přivítat jaro očekávanými tituly, na které se nám už třese karpální tunel i herní železo.

Battleborn

Pro ty z vás, kteří viděli "blizzardí" Overwatch, se na první pohled může zdát, že se jedná o tutéž hru. Není tomu tak. Battleborn je sice také střílečka, také s prvky MOBA, také online a také vyjde v květnu, ale na rozdíl od její konkurence nabídne příběhovou část, která slibuje především originalitu. Jak se jí podaří tohoto slibu dostát, si můžete vyzkoušet už od 3. 5. 2016.

  • Vychází: 3. 5. 2016
  • Podporované platformy: PC/PS4/XONE


battleborn_oprava zdroj: tisková zpráva

Uncharted 4: A Thief's End

Tak a je to tady. To, na co se všem "péeskařům" sbíhají sliny jako kocourovi Garfieldovi na lasagne. Věříme, že při sledování trailerů z vašich úst vycházela slova jako: „Ty jo, ta grafika,“ nebo „Sakra, kdy už to bude.“ Nám se to totiž stalo a nemůžeme se dočkat, až provětráme naše DualShocky při honbě za pokladem s Nathanem Drakem. Džungle, kulomety, džípy, liány, skály, lezení, skoky, pády, překvapení. Takhle bychom mohli pokračovat ještě pár hodin a stejně by se nám nepodařilo dostatečně vyjádřit, jak našlapaná hra nás čeká. Pro umocnění zážitku najdete na CZC.cz navíc také limitovanou edici PS4 v Nathan Drake designu v balíčku se hrou. A který že to je ten slavný den? 10. 5. 2016. V kalendáři si ho obtáhněte červenou fixkou a nastavte si budík. Bude to velké.

  • Vychází: 10. 5. 2016
  • Podporované platformy: PS4
  • Limitka konzole a hry

uncharted zdroj: tisková zpráva

DOOM

Tak je to 4. díl, není to 4. díl? Na číslech nezáleží, protože když na E3 2015 společnost ID software promítala první záběry z nového DOOMa, ukápla nejedna slzička nostalgie. Slzičku však následně vystřídala euforie a nadšený řev přítomných v sále, když na scénu přišla motorovka. Tahle brutalita rozhodně nebude pro děti, a pokud jste zkoušeli otevřenou multiplayerovou betu, stejně jako my víte, že ani pro lidi bez postřehu. Kusy těl, krev a démoni. Zkrátka vše, co máme na DOOM rádi a co z něj udělalo ikonu. My už se těšíme, co vy? K předobjednávce vám na CZC.cz navíc přibalí plyšového Cacodémona. No není to sladké?

  • Vychází: 13. 5. 2016
  • Podporované platformy: PC/PS4/XONE
  • + roztomilý plyšový Cacodémon jako dárek


doom zdroj: tisková zpráva

Homefront: The Revolution

Pozor, pozor, tohle vypadá na zdařilé pokračování. Nebo tedy spíše příběhový restart. Nový Homefront podle prvních dojmů skvěle kombinuje stealth a akci, čímž vytváří velmi hutnou atmosféru Ameriky okupované Korejci. Přidejte k tomu značně filmové zpracování a občasné taktické prvky a vznikne vám velmi zajímavá směsice. Okusit ji budete moci již 20. 5. 2016.

  • Vychází: 20. 5. 2016
  • Podporované platformy: PC/PS4/XONE

homefront zdroj: tisková zpráva

Overwatch

To, že Blizzard umí, všichni víme. Definoval 3D MMORPG tak, jak ho známe dnes, způsobil to, že jakékoliv hack and slash RPG je zkrátka "diablovka", rozhýbal trh s online karetními hrami a nakonec dokázal, že i když mu je nějaký herní model “ukradnut”, zvládne ho pojmout podle svého. Teď se však pouští do vod naprosto neprobádaných – online týmových FPS. Původně měla být hra free-to-play, ale nakonec se Blizzard rozhodl jít klasickou cestou. Nechtěl totiž hru kazit mikrotransakcemi. Jak to dopadlo, a jestli jde v takto doslova vystříleném žánru přijít s něčím novým, se dozvíme 24. 5. 2016. Podle uzavřené bety to vypadá na solidní nářez a opět se nedokážeme ubránit pocitu, že Blizzard kraluje tam, kam sáhne ruka jejich vývojářů.

  • Vychází: 24. 5. 2016
  • Podporované platformy: PC/PS4/XONE


overwatch zdroj: tisková zpráva

Total War: Warhammer

Máte rádi strategie? A trpaslíky? A co třeba nemrtvé? Jestli vám toto přijde jako ideální kombinace, nový TotalWar bude vaší srdcovkou. Těšit se můžete na hodiny taktické řežby, rozsáhlé mapy, nádhernou orčí architekturu a velmi hezké grafické zpracování. Pokud Warhammer universum znáte, víte, že tohle vás k židli na pár večerů prostě doslova přilepí. Tento titul bude květen po herní stránce uzavírat 24. 5. 2016.

  • Vychází: 24. 5. 2016
  • Podporované platformy: PC

totalwar zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články