Zahrajte si je hned, jak vyjdou: nejočekávanější hry měsíce listopadu
zdroj: tisková zpráva

Zahrajte si je hned, jak vyjdou: nejočekávanější hry měsíce listopadu

23. 10. 2015 18:03 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Další díl ze série Call of Duty, nové Need for Speed, očekávaná pecka Fallout 4 a další důvody, proč budeme mít nedostatek spánku i v listopadu. Venku se ochlazuje a je třeba se připravit na dlouhé zimní večery.

Call of Duty: Black Ops 3

Začátkem listopadu zazní výstřely bitevní vřavy. Vyjde totiž další díl z veleúspěšné řady FPS akce Call of Duty. V tomto díle se můžete těšit na moderní pojetí války. Důraz je kladen hlavně na multiplayer, který potěší především věrné fandy série. Čeká vás hypermodení vojenská výstroj, vylepšená kampaň, co-op mód až pro 4 hráče, zombie mód v noirové atmosféře a hodiny multiplayerové řežby. Novinkou hry po více hráčů je také možnost vybrat si z různých specialistů se zvláštními schopnostmi, kterými překvapíte své soupeře. Třešničkou na dortu je pak osobitý parkourový Free run mód, kde si zazávodíte proti ostatním hráčům v dynamickém běhu přes překážky. Zkrátka nepřijdou ani majitelé starších konzolí a k dispozici na CZC.cz budou také speciální sběratelské edice či bundle s konzolí.

 

  CoD zdroj: tisková zpráva  

Need for Speed

Hned v závěsu za Call of Duty: Black Ops 3 se můžete těšit na dostatečně "vyhajpované" pokračování známého závodního titulu Need for Speed, které tentokrát nenese žádný podtitul. Dle trailerů se dočkáme opravdu nádherného grafického zpracování a hraného filmového příběhu. Novinka také přinese 5 různých způsobu hraní, ve kterých se setkáte s řadou herních módů. Za úspěšné závody a stylové drifty získáte reputaci, která vám umožní přístup k unikátním tuningovým dílům a speciálním tajným závodům. Co se týče modifikací vašeho vozu, ani zde Need for Speed tradičně nezaostává. Tvůrci však slibují v tomto odvětví malou revoluci a očekávat prý můžeme nejpokročilejší systém vylepšování automobilů v historii Need for Speed. Jedinou vadou na kráse je, že vydání PC verze bylo odloženo na jaro 2016.

  • vychází: 6. 11. 2015
  • podporované platformy: PS4/XONE

  NfS zdroj: tisková zpráva

Fallout 4

Ráno jako každé jiné. Probouzíte se do krásného dne ve svém vysněném domě v satelitním městečku. Váš domácí robot Codsworth vám uvaří kávu a vy si přečtete noviny. Najednou slyšíte zvonek a u dveří stojí technik Vault-Tecu s přihláškou do programu ochrany před nukleárním výbuchem. Přihlášku podepíšete, abyste zabezpečili svou rodinu, a celou záležitost pak hodíte za hlavu. Jdete utěšit své brečící dítě, když v tom se náhle celým městem rozezní ohlušující řev sirén oznamující nukleární nebezpečí. Okamžitě s celou rodinou utíkáte směrem ke krytu. Jste již na místě, ale je pozdě a apokalypsa už začala. Výbuch zničí vše, co mu stojí v cestě, ale vám se nějakým zázrakem podaří přežít a ukrýt se v moderním vaultu. Kvůli jadernému spadu se však na povrch dostáváte až o 200 let později. Podaří se vám zjistit, co se s lidstvem stalo a přežít ve zpustošené zemi? To se dozvíme 10. 11. 2015.

  • vychází: 10. 11. 2015
  • podporované platformy: PC/PS4/XONE

  Fallout zdroj: tisková zpráva  

Starcraft II: Legacy of the Void

I přes dnešní trend, který příliš nepřeje strategickým hrám, zůstává Starcraft ze stáje Blizzard Entertainment stále černým koněm v tomto odvětví. Že tomu tak opravdu je, poukazuje i fakt, že se Blizzard rozhodl vydat k již druhému dílu této strategie plnohodnotný datadisk s podtitulem Legacy of the Void, který přinese kampaňovou linku pro rasu protossů. Kromě kampaně samotné přibudou v multiplayeru taktéž nové jednotky pro všechny tři frakce, tedy terrany, zergy a protosse. Tohoto herního obsahu se dočkáme již 10. 11. 2015.

  • vychází: 10. 11. 2015
  • podporované platformy: PC

  Starcraft zdroj: tisková zpráva

Star Wars: Battlefront

Pokud si podobně jako my v redakci při čtení názvu této nesmírně (možná i vesmírně) očekávané hry broukáte znělku Imperial march, jste těmi pravými fandy, které záběry z trailerů Star Wars: Battlefront nemohou nechat v klidu. To, že vytvořit skvělou Star Wars hru je opravdový oříšek, jsme se mohli v minulosti již několikrát přesvědčit. EA se však tohoto nelehkého úkolu zhostilo s grácií a 19. 11. 2015 tak přinese kolosální souboj mezi Impériem a jednotkami Rebelů. Hratelné budou také postavy z filmů. Pomocí speciálních boostů se tak vtělíte například do kůže Darth Vadera, Hana Sola, Luka Skywalkera, princezny Lei či císaře Palpatina. Klání obou stran se pak bude odehrávat na rozsáhlých mapách s detailním prostředím. O zvukovou a grafickou stránku se pak postará engine Frostbite 3, který můžeme znát z válečné klasiky Battlefield. Nutno také zmínit, že se jedná o titul výlučně multiplayerový, takže vás čeká nespočet propařených hodin s přáteli. Pokud uvažujete o koupi nové konzole, nepřehlédněte na CZC.cz limitovanou edici PlayStation 4 ve Star Wars designu. Stojí za to.

  Starwars zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články