Zahrajte si je hned, jak vyjdou. Nejočekávanější hry měsíce října
zdroj: tisková zpráva

Zahrajte si je hned, jak vyjdou. Nejočekávanější hry měsíce října

30. 9. 2015 14:25 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Přinášíme vám další díl nejočekávanějších herních pecek, které by rozhodně neměly uniknout vašemu hernímu stroji. Tentokrát se podíváme na to, jaké tituly nám přinese měsíc říjen, který se nese v duchu velkých sérií.

Tony Hawk's Pro Skater 5

První říjnovou vlaštovkou bude pátý díl z legendární série "skejťáckých" her Tony Hawk's Pro Skater 5. Nové triky, jezdci, rampy, parky, fyzika a grafické podání nové generace. Co se týče generací starších, Xbox 360 a PS3 se vydání tohoto kousku dočká až 20. 11. Více už snad není potřeba dodávat. Promažte kolečka, seřiďte trucky a hurá na hodiny zábavného ježdění. Skate or die!

  • vychází: 2. 10. 2015
  • podporované platformy: XONE/PS4

czc zdroj: tisková zpráva

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Dalším podzimním dárkem se stane PS4 exkluzivita Uncharted: The Nathan Drake Collection přinášející kompletní balík předchozích dílů převedený do Full HD s 60 FPS, který si budeme moci vychutnat už 7. 10. 2015. Čeká nás spousta známé survivalové akce v lepším grafickém podání. A proč byste měli mít právě tuto edici? Zejména proto, abyste si na své nextgenové konzoli PS4 připomněli celou sérii před příchodem Uncharted 4. Součástí tohoto vydání je taktéž přístup do beta verze multiplayeru nadcházejícího čtvrtého dílu a kniha Uncharted: Čtvrtý labyrint. 

  • vychází: 7. 10. 2015
  • podporované platformy: PS4
  • výhodný bundle s konzolí

czc zdroj: tisková zpráva

WRC 5

Vůně benzínu, létající bahno a zatáčky projeté na plný plyn. Pokud patříte mezi fandy rally, určitě moc dobře víte, že nás čeká další díl závodní hry WRC s pořadovým číslem 5. Můžete se těšit na závody za každého počasí v rozmanitých terénech a pořádnou porci adrenalinu. Novinku spustí majitelé nové i staré generace konzolí a vývojáři nezapomněli ani na komunitu PC hráčů. Takže pedál až na zem a vyrážíme!

  • vychází: 16. 10. 2015
  • podporované platformy: PC/PS4/XONE/PS3/X360

czc zdroj: tisková zpráva
 

Assassin's Creed: Syndicate

Zažijte potemnělý Londýn za dob průmyslové revoluce a vzpoury dělnické třídy. Hlavními hrdiny je sourozenecká dvojice Jacoba a Evie Fryeových, mezi kterými budete moci přepínat. Jacob, mladý, cílevědomý a hlavně horkokrevný vůdce gangu se velice liší od své sestry Evie, která je mistryní ve skrývání a manipulaci. Společně se tak doplňují a staví proti rivalům, plutokratům a hlavně Templářům. Nový “assassin” vypadá lákavě a slibuje přepracovaný systém soubojů a nové vychytávky pro ještě zajímavější likvidování nepřátel. Tentokrát budou hlavním tématem gangy, kooperace a hájení vašeho území. Nově se setkáte také s různými dobovými vozítky, kterými se budete prohánět po ulicích Londýna. To vše v líbivém kabátě a s lekcí historie navíc. Majitelé "PCček" si však na tento klenot budou muset počkat až do 19. 11. 2015.

  • vychází: 27. 10. 2015
  • podporované platformy: XONE/PS4

czc zdroj: tisková zpráva

Halo 5: Guardians

Další exkluzivitou, která tentokrát potěší majitele Xbox ONE, bude již páté pokračování kultovní série Halo s přídomkem Guardians. Tato klasika přinese další dobrodružství ikonickéhoMaster Chiefa a dějově slibuje návaznost na předchozí 4. díl. Příběh se odehrává v době, kdy je narušen mír díky nečekaným útokům na kolonie, to vše v situaci, kdy je největší hrdina všech dob ztracen. Vaším hlavním úkolem bude vzít odpovědnost do svých rukou a vyřešit začínající hrozbu galaxie. Těšit se můžete na vychytanou grafiku, tuny akce, skvělý multiplayer a úchvatný příběh. K dostání bude na CZC.cz taktéž speciální sběratelská edice pro opravdové fandy.

  • vychází: 27. 10. 2015
  • podporované platformy: XONE

czc zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články